Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Ce nu iubesc bărbaţii la femei, cu Mihai Voropchievici: "Suspiciunile pot distruge o relaţie"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, lucrurile pe care bărbaţii nu le iubesc la femei.

Ce nu iubesc bărbaţii la femei, cu Mihai Voropchievici: "Suspiciunile pot distruge o relaţie"

Antena3

Numerologul pune accent pe suspiciunile care pot interveni într-o relație de iubire, alimentate de partenera ce nu are suficientă încredere în bărbatul de lângă ea. În cazul de față, fundamentul unei relații de iubire este format din încrederea pe care cuplul și-o oferă la început de drum, iar când aceasta se clatină pentru femeie, intervin întrebările agasante din partea ei.

"Nişte suspiciuni nefondate, neverificate se duc undeva ca nişte ciocane. Nu văd că ar fi un băiat care să accepte crize de gelozie, persoane de acest gen. Astea sunt nişte stări de isterie mascată", spune Mihai Voropchievici.

Citește și: Horoscop. Nativii care au șanse să devină părinți în 2021. Ei sunt norocoșii care vor fi binecuvântați cu un copil

Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, că un alt lucru care îi displace unui bărbat la o femeie este obiceiul de a vorbi prea mult:

"De la asta se trece la a doua valoare: polologhie multă, vorba multă sau tocătorul doamnei. Prin natura lor, femeile vorbesc mai mult pentru că întotdeauna au ceva de spus. Întotdeauna găsesc o temă de discuţie, pe când bărbatul vorbeşte scurt şi la obiect. Pe femei le enervează astfel de atitudini pentru că pot crede că le dai cu flit.

Citește și: Horoscop luna februarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Cele 5 zodii ale căror destin se va schimba radical

Plângerile constante pe diferite teme. Bărbaţilor le plac femeile neajutorate atunci când nu sunt căsătoriţi. Povestea asta este o situaţie de forţă majoră. Dar dacă neajutorarea ascunde în spate un om profitor, atunci lucrurile se schimbă", spune numerologul.

Femeile care sunt născute între 21 şi 23 ale lunii sunt atât de isteţe şi pot manipula oamenii. Lasă să pătrundă foarte uşor bărbaţii naivi în viaţa lor, însă apoi se schimbă.

Ce le displace bărbaților cel mai mult la femei

Femeile care bat cu pumnul în masă şi cred că le ştiu pe toate reprezintă un alt gen care displace bărbaților, potrivit numerologului.

Citește și: Horoscop săptămânal rune, februarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Leii găsesc un partener pasional, află ce se întâmplă cu Racii

Dominarea în relaţie şi în familie. Familia are un singur scop: doi în unu. Un cuplu fericit este un cuplu care scoate pe tapet succesul, neregulile, problemele din relaţie. Unde există dictatură, s-a rupt filmul, spune Mihai Voropchievici. Fără dominare în relaţie pentru că dacă o femeie începe să domine, la un moment dat, partenerul va căuta pe cineva care nu domină.

Ajungem la nevestele pisicoase. Unele femei iubesc cu urechile. De la o joacă ajungem la altceva. Sunt persoane care nu ştiu să iubească sau iubesc în felul lor. Dacă începem cu pisicisme, s-a terminat, mai adaugă numerologul.

Recomandari