Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Lovitură cumplită pentru o zodie! Ce anunță horoscopul zilei de vineri, 11 ianuarie

Ziua de vineri vine cu o schimbare radicală pentru anumite zodii, care astăzi vor primi vești neașteptate. Sunt și nativi care vor plânge cu lacrimi amare. Ție ce ți-a pregătit horoscopul zilei de vineri, 11 ianuarie?

Ziua de vineri vine cu o schimbare radicală pentru anumite zodii, care astăzi vor primi vești neașteptate. Sunt și nativi care vor plânge cu lacrimi amare. Ție ce ți-a pregătit horoscopul zilei de vineri, 11 ianuarie?

Capricornii s-au născut pentru a conduce. La această concluzie ajung astăzi şi vor începe un proiect personal.

Vărsătorii parcurg o perioadă buna din punct de vedere financiar. Pot primi nişte bani la care nu se aşteptau şi se gândesc să îi investească într-o mică afacere.

Pentru Peşti se anunţă o zi bună la birou. Faptul că vor reuşi să pună la punct toate detaliile unui proiect important le va da o mare satisfacţie.

Berbecii vor avea un program lejer în această zi. Ar trebui să profite de timpul liber pentru a rezolva problemele mai vechi.

Taurii sunt într-o formă intelectuală de excepţie. Astăzi se pot lansa în afaceri pentru că nu vor da greş.

Gemenii vor fi cam indispuşi din cauza poblemelor financiare. Totuşi vor găsi o soluţie pentru a scăpa de cele mai multe datorii.

Racii nu prea au tragere de inimă să se apuce de muncă dar nu vor avea încotro. Şeful va avea grijă ca aceşti nativi să nu aibă timp de plictiseală.

Nici Leii nu isi vor vedea capul de treabă. Vor primi o sarcină dificilă pe care trebuie să o termine într-un timp foarte scurt.

Fecioarele sunt cam obosite şi nu se pot concentra deloc. Ar trebui să lase pentru mâine deciziile importante.

În schimb Balanţele sunt pline de energie. Au chef de vorbă şi de multă muncă ceea ce este foarte bine pentru că vor putea pune la punct câteva proiecte importante.

Dragi Scorpioni NU vă daţi în spate de la provocări, iar cea de acum se potriveşte ca o mănuşă. Sunteţi într-o formă de zile mari iar cei din jur observă setea voastră de nou şi se oferă să vă ajute.

Norocul începe să le zâmbească nativilor Săgetător. Astăzi vor putea câştiga o sumă frumoasă de bani, dacă se vor hotări să colaboreze într-o afacere.

Recomandari