Mercur intră în retrograd pe 13 octombrie. Cum sunt afectate zodiile și cine are cel mai mult de suferit

Ca și când toamna anului 2020 nu ar fi fost suficient de agitată, la mijlocul lunii octombrie, mai exact pe data de 13, Marcur intră retrograd. Această mișcare ne amestecă temerile, sentimentele și chiar viitorul. Iată cum îți va afecta zodia această mișcare astrală

Mercur intra în retrograde pe 13 octombrie. Cum sunt afectate zodiile și cine are cel mai mult de suferit

În perioada imediat următoare, Marcur își petrece cea mai mare parte a călătoriei sale în semnul profund și misterios al Scorpionului, care are potențialul de a ne spori defensivitatea emoțională și de a ne trasa o margine ascuțită modului în care comunicăm.

Nefericirile tipice retrograde ale lui Mercur ne-ar putea face să ne simțim paranoici, mai ales dacă suntem obligați să revizuim problemele personale pe care am încercat să le ascundem sau să le acoperim în trecut. „Mercur este supranumit șmecherul zodiacului, iar în Scorpion se pare că comunicarea este codificată și prea secretă”, spune astrologul Leslie Hale de la Keen.com pentru Bustle.

Mercur se va întoarce înapoi în Balanță în ultimele sale zile, unde se va simți ușor mai puțin intens și ne va oferi o ultimă șansă de a revedea logistica și stilurile de comunicare din cadrul parteneriatelor noastre.

Periada de retrograd a lui Mercu se încheie pe 3 noiembrie 2020.

Berbec

Dacă datorați cuiva bani sau aveți o promisiune pe care nu ați ținut-o, nu vă mirați dacă apar oamenii cu chitanțe în căutarea a ceea ce ați convenit. Nu ignora ceea ce știi că are nevoie de atenția ta.

Taur

Dacă se ascund secrete sau scandaluri în cele mai apropiate parteneriate, pregătește-te pentru posibilitatea ca acestea să iasă la suprafață, dar nu te teme. A fi sincer și a vă menține comunicarea cât mai clară, concisă și logică, vă poate ajuta să sfârșiți drama și să ajungeți la o concluzie constructivă.

Gemeni

Încercarea de a vă gestiona programul și de a vă organiza rutina zilnică se va dovedi a fi o bătălie fără izbândă. Fii flexibil și adoptă o atitudine mai favorabilă atunci când vine vorba de planuri și calendar. De fapt, este un moment bun pentru a elimina cât mai multă porcărie din calendarul dvs. și pentru a vă face timp pentru odihnă.

Rac

Nu este un moment prielnic pentru a începe ceva nou. Unele lucruri sunt menite să fie trecătoare, acceptă provocările și lasă la o parte orice îți propui.. Universula re, oricum, alte planuri cu tine în această perioadă.

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole

Leu

Leii pot fi surprinşi de o avansare în plan profesional, dar şi de o călătorie, un drum sau o delegaţie imprevizibilă. Cei care studiază să aibă grijă la conversaţiile cu profesorii dacă nu vor să fie ei surprinşi. negativ în acest caz.

Feciaoră

O perioadă în care intuiţia fecioarelor se ridică la cote înalte. Aveţi şansa de a vă reorienta din punct de vedere profesional sau de a avansa la actualul loc de muncă. Dar ţineţi-vă sub control energia şi nu munciţi peste măsură.

Balanță

Fie că este vorba de afaceri în afara ţării sau doar în afara oraşului, sfatul astrelor este să trataţi totul cu calm şi să nu vă enervaţi dacă vreţi să le încheiaţi cu succes.

Scorpion

Cu Mercur retrograd care își petrece cea mai mare parte a timpului în zodia ta, așteaptă-te să te simți confuz și incapabil să ai încredere în alegerile tale. Natura ta intuitivă este tulbure și s-ar putea să te simți puțin mai vulnerabil și mai puțin controlat asupra modului în care te prezinți și îți exprimi sentimentele.

Săgetător

Mare atenţie la oamenii din jur şi la cât de mult le povestiţi despre viaţa voastră personală - e posibil să spuneţi ceva ce veţi regreta. Însă în plan financiar veţi câştiga chiar şi suplimentar.

Capricorn

Relaţia cu superiorii ar putea avea de suferit dacă nativii CAPRICORN nu o tratează cu grijă. Sunteţi foarte intiutivi, iar asta vă poate ajuta să găsiţi soluţii pentru proiectele care păreau greu de realizat.

Vărsător

Mercur retrograd îi va face pe acești nativi să se gândească la trecut, să analizeze situațiile favorabile sau nu și să treacă la concluzii. A venit momentul să faceți acum toate lucrurile pe care nu le-ați făcut din diverse motive.

Pești

Schimbări de tot soiul și vor avea locul în viața Peștilor. Pe unele le vor face din proprie inițiativă, în timp ce pe altele vor fi obligați să le accepte. Va fi o lună extrem de dinamică, dar căreia Peștii îi vor face față.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri