Mercur retrograd 27 septembrie 2021. Zodiile avantajate de schimbările ce au loc până pe 18 octombrie

Pe 27 septembrie 2021, Mercur va fi retrograd în zodia Balanță și va rămâne acolo până pe 18 octombrie. În timp ce tranzitează această zodie, Mercur produce schimbări semnificative. Există, totuși, câteva semne zodiacale care vor fi avantajate în cele trei săptămâni.

Pe 27 septembrie 2021, Mercur va fi retrograd în zodia Balanță și va rămâne acolo până pe 18 octombrie. În timpul ce tranzitează această zodie, Mercur produce schimbări semnificative

Shutterstock.com

Mercur este planeta comunicării, tehnologiei și intelectului, așa că, atunci când e în mers direct, poți să comunici clar și să călătorești fără întârzieri sau probleme. Pe de altă parte, când este retrograd, își fac apariția problemele de comunicare.

Citește și: Mercur retrograd în Balanță 2021. Ce e bine și ce nu trebuie să faci de pe 27 septembrie până pe 18 octombrie

Deoarece Mercur tranzitează zodia Balanță, sunt șanse mari să apară probleme în sfera amoroasă, dar și în relațiile de prietenie.

Ce zodii sunt avantajate de Mercur retrograd

În perioada 27 septembrie- 18 octombrie 2021, când Mercur este retograd, nu este indicat să semnezi contracte. Asta dacă nu ești născut/ă sub unul dintre semnele zodiacale, care sunt cel mai puțin afectate de Mercur retrograd.

Citește și: Horoscop octombrie 2021. Ce au pregătit astrele pentru următoarele săptămâni și care sunt cele 3 zodii favorizate

Iată care sunt zodiile ce nu vor fi afectate de retrogradarea lui Mercur în Balanță:

Scorpion (23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Simți retrogradarea lui Mercur la nivel profund și personal. Casa a 12-a de creștere spirituală va fi activată în timpul acestui tranzit, provocând o agitație în subconștientul tău.

”Scorpionii vor experimenta probabil momente în care își vor pune psihicul la treabă pentru a aplicarea viselor”, a spus astrologul Lumi Pelinku pentru Bustle.

Asta înseamnă că nu trebuie să-ți fie teamă să visezi cu ochii deschiși. Este momentul ideal să pui în practică toate visele pe care le ai.

Vărsător (20 Ianuarie - 18 Februarie)

Citește și
gabriela cristea imbracata in mov
Ce face Gabriela Cristea de când toată familia ei este infectată cu Covid-19. Prezentatoarea TV a dezvăluit prin ce trece cu fetele
Ce face Gabriela Cristea de când toată familia ei este infectată cu Covid-19. Prezentatoarea TV a dezvăluit prin ce trece cu fetele
Patrizia Paglieri, Francesco si Irina Fodor, la Asia Express - Drumul Imparatilor
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
colaj de fotografii cu anamaria prodan
Din ce a făcut Anamaria Prodan cei mai mulți bani și în ce investește acum impresara
Din ce a făcut Anamaria Prodan cei mai mulți bani și în ce investește acum impresara
Mai multe articole

S-ar putea ca Mercur Retrograd să nu îți afecteze puterea de a comunica, dar te va obliga să reflectezi și să te analizezi din toate punctele de vedere. În cazul tău, retrogradarea lui Mercur va influența schimbări majore în casa responsabilă de descoperirea de sine.

”Vărsătorii trebuie să încerce să blocheze opiniile altora”, spune Pelinku. S-ar putea ca acest tranzit să te ajute să descoperi că ai o abordare greșită, lucru pe care nu-l vei percepe tocmai bine, mai ales dacă ești un Vărsător care este ferm în ideologiile sale.

Citește și: Cele două zodii care frâng inima și sunt irezistibil de atractive. Cu cine trebuie să ai grijă când intri într-un joc amoros

Dar retrogradarea lui Mercur te va încuraja să mergi mai adânc și să explorezi. Atenție, însă, Mercur retrograd se pricepe să manipuleze căile, așa că este indicat să explorezi prin literatură.

Pești (19 Februarie - 20 Martie)

Mercur retrograd îți oferă șansa de a face bilanțul afacerilor tale și de a implementa modificările necesare pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Îți place să visezi cu ochii deschiși și, dacă vrei un stil de viață luxos, poți folosi acest prilej pentru a găsi instrumentele necesare.

”La sfârșitul acestei perioade retrograde, vei putea valorifica resursele”, a zis astrologul citat.

Citește și: Cele mai bârfitoare zodii ale horoscopului. Ce nativi vor discuta pe la spate toate secretele celorlalți

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri