Antena Căutare

Mercur retrograd în Balanță 2021. Ce e bine și ce nu trebuie să faci de pe 27 septembrie până pe 18 octombrie

Pe 27 septembrie 2021, Mercur va retrograda în Balanță. Planeta își va încheia tranziția pe 18 octombrie, iar astrologii recomandă ca în această perioadă să nu faci anumite lucruri. Sunt și unele activități care sunt încurajate de poziția lui Mercur. Iată ce e bine și ce nu e bine să faci.

ilustratie 3d cu cele 12 zodii ale horoscopului
Pe 27 septembrie 2021, Mercur va retrograda în Balanță. Planeta își va încheia tranziția pe 18 octombrie, iar astrologii recomandă ca în această perioadă să nu faci anumite lucruri. Sunt și unele activități care sunt încurajate de Mercur retrograd. Iată ce e bine și ce nu e bine să faci | Shutterstock.com

Toată lumea, indiferent de semnul zodiacal, va experimenta momente agitate provocate de Mercur Retrograd. Chiar dacă există trei zodii care vor fi avantajate în următoarea perioadă, nimeni nu este imun la forțele perturbatoare ale retrogradării lui Mercur.

Citește și: Mercur retrograd, septembrie 2021. Care sunt cele mai afectate zodii ale lunii

Mercur retrograd 2021: Ce nu e bine să faci în perioada 27 septembrie- 18 octombrie

Deci, ce ar trebui să faci în perioada 27 septembrie - 18 octombrie 2021? În primul rând, este indicat să nu intri în panică. Cu puțină atenție, poți evita greșelile majore. Iată ce nu e bine să faci când Mercur e retrograd:

Să semneze contracte

Nu este indicat să semnezi contracte fără a verifica de mai multe ori clauzele. Mercur face ravagii în comunicare, deci asigură-te că știi exact ce semnezi sau că ești de acord cu fiecare punct al documentelor. Dacă ai îndoieli în legătură cu anumite aspecte, pune întrebări.

Citește și: Horoscop octombrie 2021. Ce au pregătit astrele pentru următoarele săptămâni și care sunt cele 3 zodii favorizate

Să cumperi electrocasnice

Dacă poți evita unitățile comerciale cu electrocasnice, cât timp Mercur e retrograd, o să-ți mulțumești mai târziu. Probabil te întrebi cum te influențează astrele în această privință. Ei bine, specialiștii spun că este posibil ca aparatele electronice să nu mai funcționează, așa că s-ar putea să rămâi fără noile achiziții într-un timp foarte scurt.

Să bârfească

Nu este indicat să comentezi acțiunile celorlalți, mai ales în următoarea perioadă. Șansele ca vorbele să ajungă la urechile lor sunt foarte mari. Astfel, până când retrogradarea lui Mercur va înceta, e recomandat să presupui că tot ce spui va fi auzit de toată lumea din jurul tău și nu numai.

Ce activități sunt recomandate în timp ce Mercur e retrograd

Există câteva activități care sunt favorizate în perioada 27 septembrie - 18 octombrie 2021, când Mercur retrogradează în Balanță. Află din rândurile următoare ce acțiuni nu vor fi afectate de acest eveniment astrologic:

Să spui ”nu”

Un beneficiu al lui Mercur retrograd este că reînvie trecutul. Cu alte cuvinte, este o perioadă ideală pentru împăcări, proiecte abandonate sau idei vechi. Întrucât comunicarea este afectată de retrogradarea planetei, ai șansa de a afla exact ce dorești să spui și cum e mai bine să o faci. Atenție la limbaj, în loc să zici ”poate”, spune doar ”nu”.

Citește și: Previziuni pentru anul 2022 oferite de un celebru numerolog. Ce semnificație are anul și care sunt predicțiile

Să faci copii ale documentele importante

Indicat este să te ocupi de acest aspect înainte ca Mercur să fie retrograd. Asigură-te că ai rezerve după toate documentele, fotografiile și informații importante. Este, de asemenea, un moment bun pentru a-ți pune în ordine finanțele și a rezolva eventualele discrepanțe.

Finalizează proiectele

Urmează o perioadă în care ai oportunitatea de a începe multe proiecte noi, așa că, la fel de bine, le poți finaliza pe cele în lucru.

Încearcă lucruri noi

Canalizează-ți energia pe ceva nou. Este posibil să nu-ți aducă atât de multă plăcere încât să faci frecvent aceste activități, însă dacă se va întâmpla, se va transforma într-o pasiune pentru viață.

Ia o pauză

Universul vrea ca tu să ai niște perioade în care nu vei funcționa la o capacitate înaltă, așa că, dacă lucrurile devin frustrante, de ce să nu te oprești și să iei o pauză bine meritată? Este un moment perfect pentru a vă concentra pe sănătate, prieteni, familie și oamenii pe care îi iubești.

Mercur retrograd 27 septembrie 2021. Zodiile avantajate de schimbările ce au loc până pe 18 octombrie... Horoscop 22 septembrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x