Căutare Live

Mercur Retrograd în Leu și Rac: ce se întâmplă cu zodiile până pe 1 august

Mercur Retrograd în Leu și în Rac - două evenimente astrale deosebit de importante își vor pune amprenta asupra zodiilor, până la 1 august.  Mercur este retrograd în Leu din 8 iulie și până pe 19 iulie, când va fi retrograd în Rac, până la data de 31 iulie. Toate zodiile vor fi afectate: trecutul este scormonit, iar greșelile se cer reparate

mercur retrograd

Mercur Retrograd în Leu și în Rac - două evenimente astrale deosebit de importante își vor pune amprenta asupra zodiilor până la 1 august. Mercur este retrograd în Leu din 8 iulie și până pe 19 iulie, când va fi retrograd în Rac, până la data de 31 iulie. Toate zodiile vor fi afectate: trecutul este scormonit, iar greșelile se cer reparate

Mercur este retrograd în Leu din data de 8 iulie, după care îți urmează tranzitul retrograd în Rac, unde se va afla până la 31 iulie 2019. Astrologii spun că ori de câte ori Mercur este retrograd, oportunitățile nu lipsesc dar ele sunt legate de repararea unor erori din trecut. Astfel că, dacă fizic nu putem merge în trecut, energetic, o planetă retrograda are capacitatea de a scormoni trecutul și de a ne spune “Repara aici!”.

Mercur retrograd ne va influența gândirea, comunicarea, calatoriile pe distante scurte, tehnologia, deci aspecte de baza ale vieții noastre curente.

Citește și: Horoscop zilnic: horoscopul zilei 9 iulie 2019

Mercur Retrograd în Leu și în Rac - Ce se întâmplă cu zodiile

Mercur Retrograd în Leu și în Rac - Berbec

Este timpul să te muți în zona inimii tale și să te preocupi de activitățile pe care le iubești și îți aduc pasiune. Evită să acționezi din impulsivitate pentru că anxietatea îți poate fi mărită mai ales dacă ultima luna nu ți-a adus claritatea pe care o doreai. Încearcă să fii recunoscător pentru tot ce ai primit și vei obține în continuare cele mai bune rezultate.

Mercur Retrograd în Leu și în Rac - Taur

Te poți gândi să te muți în casă nouă, evenimentul astral se va axa pe partea căminului și a familiei. Pe de altă parte, astrologii sunt de părere că Taurii trebuie să stea departe de stres, să se detalașeze și să aibă încredere că Universul îi va aduce acolo unde își doresc.

Mercur Retrograd în Leu și în Rac - Gemeni

Gemenii se vor simți mai anxioși ca oricând și nu se mai simt confortabil la jobul lor. Sunt sfătuiți de astrologi să nu se retragă într-o carapace, ci să găsească căi de mijloc în comunicarea cu ceilalți. Aspectele financiare sunt pozitive, cu toate acestea este de bun augur să nu faceți cheltuieli mari.

Mercur Retrograd în Leu și în Rac - Rac

Citește și
imagine cu daniel onoriu in masina, poarta un tricou negru
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
colaj de fotografii cu liviu varciu, anda calin iubita lui si fata lor
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
dani si razvan in emisune stand pe niste cutii
De ce Ramona Olaru nu se poate baza nici pe Dani Oțil și nici pe Răzvan Simion în calitate de nași la nunta sa
De ce Ramona Olaru nu se poate baza nici pe Dani Oțil și nici pe Răzvan Simion în calitate de nași la nunta sa
Mai multe articole

Racii vor culege roadele muncii lor: dacă au fost serioși, vor primi răsplata, dacă nu... vor primi răsplata! Vor străluci în această lună și se vor hrăn cu propria lumină. Este o lună foarte bună pentru Raci, mai ales pe aspectul carierei, unde vor obține cele mai multe beneficii.

Mercur Retrograd în Leu și în Rac - Leu

Acest Mercur retrograd are loc în sectorul tău ce ține de înfățișarea de sine și identitatea de sine. Vei face în sfârșit pace cu o veche parte din tine de care te-ai zbătut să te desprinzi de ceva timp. Poate să fie dificil ținând cont că ești agitat și entuziasmat, poate anxios cu privire la cărările necunoscute pe care ești purtat în continuare, dar nu trebuie să te panichezi deoarece totul va ieși bine, la final.

Mercur Retrograd în Leu și în Rac- Fecioară

Fecioarele pot avea succes dacă își caută un nou loc de muncă, un nou drum pe care să meargă. Sunt multe oportunități în timpul acestui tranzit, de care este bine să profite din plin. Unele fecioare vor simți eliberare, detașare, fericire. E vremea să se bucure de ceea ce le oferă acum Universul.

Mercur Retrograd în Leu și în Rac - Balanță

Ești sfătuit călduros să îți revizuiești și rafinezi proiectele creative și să fii atent la detaliile care fac diferența, sau poți să fii doar proactiv. Balanțele au talent cu carul, dar nu trebuie să încerce să mai dovedească nimănui nimic.

Mercur Retrograd în Leu și în Rac - Scorpion

Mesajul acestui tranzit pentru Scorpioni este să trandorme orice durere în putere, mai ales acum cu atâtea planete retrograde. Acest Mercur retrograd are loc în sectorul destinului și carierei și mesajul pentru tine este să nu te temi. Chiar dacă în ultimele săptămâni ai înfruntat adevăruri dureroase despre relațiile tale, puterea nu vine din ce se întâmplă în exteriorul tău ci din acel spațiu interior în care se află valorile și credințele tale de bază.

Mercur Retrograd în Leu și în Rac - Săgetător

Focuseaza-te doar pe ce contează pentru tine și vei primi câștiguri și oportunități în viitorul apropiat. Plimbările în natură, detașarea de orice fel, te poate face să te te schimbi. Repară, fă pace cu tercutul și cu oamenii care te-au rănit sau pe care i-ai rănit.

Mercur Retrograd în Leu și în Rac - Capricorn

Capricornii vor renaște din propria cenușă deoarece este perioada transformărilor. Dacă te-ai menținut realist cu privire la comportamentele limitative și ai muncit să fie totul corect, te poți pregăti să culegi un văl de generozitate de la Univers prin oportunități și conexiuni benefice. Altfel, vei avea de-a face cu situații neplăcute au aparent nedrepte. E momentul adevărului pentru voi.

Mercur Retrograd în Leu și în Rac - Vărsător

Este o perioadă în care să comunici cu cineva despre ceea ce simți și ce îți dorești. Nu încerca să reprimi nimic, totul acum capătă mai mult sens pentru voi. Fiți deschiși la noutățile pe care le atrageți acum ca un magnet.

Mercur Retrograd în Leu și în Rac - Pești

Vei tinde să ai o abordare critică la cei din jur, dar nu lăsa gândurile anxioase să preia controlul. Ai o forță creatoare mare, motiv pentru care trebuie să faci ceva care îți da bucurie și stare de bine. Gândește pozitiv și fă pace cu propriul trecut, chiar dacă frustrările vin acum ca un tăvălug către tine. Luptă pentru eliberare și descătușare!

Citește și:

Admitere facultate. Horoscop: în ce domeniu vei avea succes în funcție de zodie

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 9 iulie 2019. Vărsătorii se luptă să găsească noi surse de venit. Scorpionii pot câști... Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Numărul 22, aducătorul de necazuri. Oamenii guvernați de acesta au probleme cu cons...
Ultimele știri