Căutare Live

Admitere facultate. Horoscop: în ce domeniu vei avea succes în funcție de zodie

Admitere facultate. Te-ai gandit vreodata ca semnul tau zodiacal iti influenteaza mult alegerea unei cariere? Fiecare zodie are anumite caracteristici care favorizeaza joburi intr-un anumit domeniu, dar asta nu inseamna ca alte pasiuni pot fi excluse. Afla spre ce domenii ar trebui sa te indrepti.

Admitere facultate. Te-ai gândit vreodată că semnul tău zodiacal îți influețează mult alegerea unei cariere? Fiecare zodie are anumite caracteristici care favorizează joburi într-un anumit domeniu, dar asta nu înseamnă că alte pasiuni pot fi excluse. Află spre ce domenii ar trebui să te îndrepți.

Horoscop Berbec

Berbecii sunt firi independente cărora nu le place să lucreze sub autoritatea ului șef. Încrezători în forțele lor, aceștia fac de cele mai multe ori greșeala de a începe prea multe proiecte în același timp. Berbecilor le place mișcarea, sportul și se îndreaptă spre cariere care au legătură cu domeniul sportiv. De cele mai multe ori aceștia lucrează pentru o organizație de sport, ca ghizi în aer liber sau antrenori personali. Berbecii pot avea o carieră de succes și în domenii artistice.

Horoscop Gemeni

Gemenilor le place să descopere, să învețe lucruri noi în fiecare zi și să lucreze cu oamenii. Dat fiind faptul că aceștia simt nevoie de a se implica în cât mai multe activități tind să se obosească mai mult decât este cazul. Entuziasmul lor nativ le poate dăuna dacă nu îl domolesc. Gemenilor li se potrivesc meseriile în care trebuie să comunice cu oamenii și să fie la curesnt cu tot ce este nou, ce ține de predarea și comunicare li se potrivește mănușă. Se vor simți mereu confortabil ca manager de proiect, om de PR sau publicitate.

Horoscop Rac

Racii sunt oamenii buni să dea sfaturi și să rezolve problemele celorlalți. Responsabili din fire, aceștia sunt potriviți pentru a avea o meserie de profesor în cadrul unei școli sau a unei grădinițe. Romantici din fire, aceștia vor mereu ca pasiune pictatul sau scrisul de opere romantice sau dramatice. Pasiunea lor se poate transforma și într-o carieră fiind perseverenți și ambițioși. Racii nu trebuie să uite nicodată motivația cu care au plecat la drum, altfel își vor pierde din interes și nu vor mai da randamentul așteptat.

Horoscop Leu

Leul este un exemplu și își dorește mereu să fie catalogat de ceilalți ca punct de reper într-un anumit domaniu. Acesta o să aibă succes de cele mai multe ori prin farmecul și naturalețea lor, asemenea unei feline grațioase ei vor păși ușor dar sigur pe drumul spre succes. Pentru nativul leu politica este un puct de interes și va încerca să facă din această pasiune o sursă de venit. Creativi din fire, leii pot aborda cu succes o carieră de actor, muzician sau chiar designer.

Horoscop Fecioară

Fecioarele sunt foarte dure cu propria persoană, lucru care îi transfoarmă de cele mai multe ori în perfecționiști și oameni de bază în domeniul pe care îl practică. Cu toate acestea, în ceea ce îi privește pe ceilalți tendința este de păsuire și înțelegere mai mult decât este cazul. Fecioarele preferă să rezolve ele o problemă atunci când observă că celui căruia i-au încredințat o sarcina nu se descurcă. Acești nativi sunt potriviți pentru a lucra cu cifre, statistici, sau cu lucruri care necesită multă atenție de aceea se îndreaptă spre cariere ca detectivi, terapeuți, translatori etc.

Horoscop Balanță

După cum spune și numele acestei zodii, sunt persone echilibrate care cântărescu cu precizie și meditează atunci când au de luat o decizie. Aceștia vor mereu să fie dreptate iar legea să își facă treaba cât mai eficient, din această cauză ei sunt perfecți pentru o carieră ca avocați sau juriști. Balanțele sunt cele mai fericite atunci când îi ajută pe cei din jur și reușesc să le rezolve problemele esențiale. Alte acriere potrivite pentru acești nativi sunt: agenți de turism, diplomați sau organizatori de nunți și evenimente.

Horoscop Scorpion

Oamenii născuți în zodia scorpion sunt buni pătrători de secrete, discreția lor este una de admirat pentru care sunt mereu apreciați. Acestore li se potrivește aproape orice domeniu, dar ei sunt oamenii care au capacitatea de a avea joburi pe care cei mai mulți le resping, precum: chirurg, detictiv medico-legal, medic specialist în anatomie patologică și prosectură etc.

Horoscop Săgetător

Săgetătorul este cunoscut pentru obsesia sa de a nu se abate de la lege. Acestuia i se potrivesc multe domenii însă orice ar face el va fi mereu atent să nu încalce normele, legile. Iubește să ajute persoanele din jur, așa că îl vei vedea mereu implicta în organizații non-profit. Acestui nativ i se potrivește să lucreze cu persoane tinere, o carieră în învățământ i s-ar potrivi mănușă.

Horoscop Capricorn

Buni organizatori și cu un entuziasm aparte, capricornii intimidează persoanele din jur, dar în același timp sunt buni lideri de echipă. Acestora le plac proiectele lungi, grele și care necesită echipe mari, bine formate. Lor li se potrivește rolul de manageri, administratori pentru companii, arhitecți și alte meserii înrudite.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii pari oameni sociabi însă în realitate acestora le place să fie singuratici. Chiar dacă lucrează într-o echipă, aceștia vor mereu să aibă sarcini în care se pot desfășura fără ajutorul altui coleg. Există posibilitatea ca atitudinea lor să nu fie privită cu ochi buni de către cei din jur. Acestora li se potrivește: Știința sau tehnologia, explorarea de noi teorii sau aplicații, design grafic sau fotografie,și chiar proiecte de management.

Horoscop Pești

Peștii sunt sensibili și emotivi, chiar dacă pot stăpâni aproape orice domeniu, aceștia se vor simți cu adevărat împliniți atunci când vor lucra flosindu-se de sensibilitate. Aceștia sunt plini de compasiune și empatie, ceea ce îi face potriviți pentru a ajuta oamenii să se vindece de boli sau pentru a decora spații. Aceștia pot fi: dansatori sau muzicieni, medici, kinetoterapeuți, psihologi, asistenți sociali etc.

Citește și:

Zodiile care formează cupluri perfecte! Se atrag ca un magnet!

Horoscop. Ce fel de mamă ești în funcție de zodia ta

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 iulie 2019 - Despărțire pentru Fecioară... Eclipsă parțială de Lună 16-17 iulie 2019: Cum este afectată fiecare zodie...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 27 iunie – 2 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x