Căutare Live

O zodie face ACCIDENT, alta primește o veste DRAMATICĂ! Ce anunță horoscopul zilei de duminică, 2 septembrie

Horoscopul zilei de duminică, 2 septembrie 2018, vine cu vești proaste, mai ales pentru unele dintre zodii. Unii nativi vor trece prin momente extrem de dificile, în timp ce alții se vor prăbuși! Te numeri printre cei care vor plânge cu lacrimi amare?

Horoscopul zilei de duminică, 2 septembrie 2018, aduce o schimbare majoră pentru anumite zodii, care vor fi puse la grea încercare de către destin.

HOROSCOP DUMINICĂ, 2 SEPTEMBRIE 2018. Berbecii vor avea parte de momente extrem de dificile, fiindcă perioada lungă în care au muncit extrem de mult se reflectă acum în plan psihic și emoțional. Nativii nu sunt deloc în cea mai bună formă și riscă să se certe cu cei din jur din cauza irascibilității sau chiar să cedeze psihic! Atenție, puțină odihnă nu ar strica!

O zodie face ACCIDENT, alta primește o veste DRAMATICĂ! Ce anunță horoscopul zilei de duminică, 2 septembrie

HOROSCOP DUMINICĂ, 2 SEPTEMBRIE 2018. Racii sunt sfătuiți astăzi să evite, pe cât posibil, deplasările și călătoriile, fiindcă ghinionul se va ține scai de acești nativi. Puțină prudență nu ar strica, fiindcă astrele arată că sunteți predispus la accidente și tot felul de situații periculoase sau tensionate.

HOROSCOP DUMINICĂ, 2 SEPTEMBRIE 2018. Fecioarele au parte de tensiuni în familie și nu este exclus să apară și diferite certuri sua discuții aprinse cu cei dragi. Astrele stau sub semnul ghinionului, motiv pentru care ar trebui să evitați stresul dacă nu doriți să aveți probleme de sănătate. Mai mult decât atât, ar fi bine să evitați călătoriile, fiindcă nativii sunt predispuși la accidente. Unii vor primi chiar o veste dramatică astăzi, potrivit horoscopului.

Patru zodii de femei de pus pe rană, nu alta! Sunt o binecuvântare pentru bărbați, iar harul lor e divin... Ce înseamnă să vedem cu cel de-al treilea ochi. Darurile clarviziunii: "Poți vedea gânduri, entități atașate, proie...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri