Previziuni numerologice pentru anul 2021. Cum va fi anul viitor din punct de vedere financiar

Numerologul Eduard Agachi a fost invitat în emisiunea Lumea nevăzută de la Antena Stars și a oferit previziuni numerologice pentru anul 2021.

Dragostea, sănătatea și banii în anul 2021

Antena 1

Eduard Agaghi spune că cele mai mari provocări ale noului an trebuie tratate în funcție de ceea ce te interesează pe tine cu adevărat.

Din punct de vedere financiar, anul 2021 trebuie tratat în funcție de ceea ce s-a întâmplat în 2020. Potrivit numerologului menționat mai sus, anul viitor promite oportunități și câștiguri financiare, în ciuda provocările pe care oamenii din întreaga lume le-au întâmpinat în acest an.

De menționat este că anul 2021 se anunță un an bun, oamenii sunt cei care trebuie să fie pregătiți, să fie capabili să facă față schimbărilor. Beneficiile cele mai mari sunt acolo unde impedimentele sunt depășite ușor. Inteligența vine din simplul fapt că trebuie ca fiecare dintre noi să facă ceva pentru a găsi cât mai rapid soluția salvatoare.

Citește și: Zodia ghinionistă în dragoste care își va găsi jumătatea în 2021. Ce semn va avea parte de un an nou plin de pasiune și iubire

Dragostea, sănătatea și banii în anul 2021

Pe termen lung, spune Agachi, lucrurile merg în direcția bună, chiar și cu dificultățile din acest an. Mentalitatea și viziunea oamenilor sunt elementele care trebuie să se schimbe pentru a ține pasul cu tehnologia și pentru a ne adapta la vremurile pe care le trăim.

În această perioadă, curajul este cel care ne caracterizează. Oamenii au renunțat la preconcepții și se desprind de tot ce a fost în trecut nociv.

În ceea ce privește relațiile, anul 2021 se anunță dificil de controlat, este anul aventurilor. E o perioadă în care sunt posibile mai mult ca oricând infidelitățile. Este vorba despre o perioadă în care oamenii vor experimenta mult, dar efectul de turmă va prima. Răzvrătirea va porni și va ajunge și în sfera relațiilor.

Eduard Agachi: "Anul viitor vor exista foarte multe conflicte, chiar și în cuplu. Este foarte probabil ca oamenii să preia din agitația din jur și să facă transferul în mediul din familie."

Pentru a fi mai bine în relații, numerologul vine și cu o soluție. Totul pleacă de la data nașterii, de la indiciile pe care le simți în fiecare relație din jurul tău. Setea oamenilor de a trăi intens este readusă în prim-plan în anul 2021. Cheia este partea emoțională și sentimentală și aceste aspecte țin de noi și de controlul pe care îl avem asupra lor.

În ceea ce privește sănătatea, oamenii se pot transforma foarte ușor în țintă. În 2021 trebuie să acorzi atenție sistemului nervos, circulației sângelui, dar și izbucnirilor nervoase.

Cariera trebuie să fie și ea în prim-plan în anul 2021. Oamenii trebuie să pună accent mare pe ceea ce își doresc, din punct de vedere sufletesc și emoțional. Nu trebuie să mergi la job doar pentru salariu, important este să obții satisfacție.

Citește și: Previziuni astrologice pentru ianuarie și februarie 2021. Cum ne afectează conjucția Jupiter-Saturn

Ultimele știri