Antena Căutare

Zodia ghinionistă în dragoste care își va găsi jumătatea în 2021. Ce semn va avea parte de un an nou plin de pasiune și iubire

O personalitate astrală va avea cea mai romantică călătorie în jurul soarelui. Potivit unor cercetări în zona astrologiei ale lui Susan Miller, spcialist în astrologie, s-a descoperit un semn zodiacal care va avea parte de un 2021 plin de dragoste și răsfăț. Deși a fost ghinionist de-a lungul timpului în dragoste, acum a venit momentul fericirii.

Zodia ghinionistă în dragoste care își va găsi jumătatea în 2021. Ce semn va avea parte de un an nou plin de pasiune și iubire
Zodia ghinionistă în dragoste care își va găsi jumătatea în 2021. Ce semn va avea parte de un an nou plin de pasiune și iubire | Profimedia

„Balanța câștigă jackpotul”, spune Miller. „Se întrezărește un noroc mare la capitolul iubire. Au trecut în ultimii trei ani doar prin dezamăgiri în dragoste și acum a venit momentul lor!"

Acest semn aerian câștigă jackpotul. Balanțele (cele născute între 22 septembrie și 23 octombrie) sunt conduse de Venus, planeta iubirii, frumuseții și plăcerii. Au o personalitate plină de romantism, cu tendința de a cădea greu și dorința de a se cupla cât mai mult posibil.

Fiind semn solar pe deoparte, Balanța este în mod clar orientată spre relații, având în vedere plasarea sa în casele astrologice specifice, deoarece guvernează asupra celei de-a șaptea case de parteneriate. De obicei, doresc ca altcineva să le echilibreze și au nevoie de un cămin, de o familie în care să se refugieze și pentru care să muncească și să se dedice. Doar în interiorul unui cămin Balnațele își găsesc sensul.

Citește și: Lidia Fecioru, despre cele opt semne care arată că vei întâlni iubirea adevărată: "Timpul nu vindecă, timpul doar trece"

Balanța, zodia norocoasă în dragoste. Ce o așteaptă în 2021?

Ei bine, depinde de starea lor actuală a relației și de locul în care ar dori să meargă mai departe. Pentru Balanțele care sunt singure și care nu mai vor să fie, de exemplu, există o șansă incredibilă de a întâlni marea dragoste. Dacă sunteți cuplat deja și căutați să treceți la pasul următor, poate vă veți logodi sau vă veți căsători sau vă veți muta împreună. Și dacă încerci să ai un copii stelele pot fi în favoarea ta și pentru asta.

Totuși, dacă doriți să faceți oricare dintre acești pași, Miller sugerează evitarea perioadelor haotice de retrogradare ale lui Mercur. (Balanța este, la urma urmei, păstrătoarea armoniei și păcii.) Mercur retrograd va avea mișcarea sa începând cu 30 ianuarie, până pe 21 februarie, de la 29 mai la 22 iunie și de la 27 septembrie la 23 octombrie.

Citește și: Previziuni astrologice pentru ianuarie și februarie 2021. Cum ne afectează conjucția Jupiter-Saturn

Zece lucruri pe care să le știi despre Balanță

1. Femeia Balanță excelează prin farmecul său, prin atragerea a ceea ce este mai bun din ceilalți.

2. Oamenii balanți sunt sensibili și creativi. Este obișnuit ca aceștia să activeze în filme sau muzică: Matt Damon, Will Smith, Monica Bellucci, Brigitte Bardot și Catherine Deneuve, la fel ca John Lennon, Romy Schneider și Sarah Bernhardt sunt în zodia Balanță.

3. Deoarece Balanța este un semn dublu, personajul său este de obicei paradoxal. De exemplu, o femeie, care este de obicei plină de compasiune, poate fi de asemenea considerantă intolerantă în funcție de situație.

4. Natura sa senzuală și voluptuoasă, dar și comică și năstrușnică este foarte atractivă pentru bărbați. Știe cum funcționează seducția și știe să-și atragă iubirea.

5. Soția Balanță este fermecătoare, iar bărbatul este renumit pentru romantismul său. Este un coleg devotat, care îi pasă de bunăstarea partenerului său, acordându-i atenție și arătându-și frecvent sentimentele. El va căuta să fie cu o femeie responsabilă și bine organizată.

6. Oamenii din zodia Balanță sunt misterioși - în special femeile - și le place să evidențieze această calitate care reflectă semnul lor.

Citește și: Horoscop rune 21-27 decembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Gemenii îşi schimbă viaţa, Vărsătorii au protecţie divină

7. Femeia Balanță știe care-i sunt calitățile și cum să-i captiveze pe toți.

8. Dacă sunteți din Balanță și sunteți în căutarea unei relații de lungă durată, este probabil să fiți atrași de persoanele cu următoarele semne: Gemeni, Săgetător sau Vărsător.

9. O trăsătură distinctivă este că semnul este reprezentat de zeiță cu scara care măsoară pro și contra tuturor circumstanțelor. Oamenii din Balanță au adesea probleme în luarea deciziilor definitive.

10. Balanța este o zodie căreia îi pasă de plăcerea celorlalți. Jovialitatea sa e contagioasă. Umorul lor este legendar, dar și nevoia lor de a le face pe plac celor aflați în situații grele, folosindu-și umorul!

Horoscop rune 21-27 decembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Gemenii îşi schimbă viaţa, Vărsătorii au protecţie divină... Previziuni numerologice pentru anul 2021. Cum va fi anul viitor din punct de vedere financiar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x