Antena Căutare

Singura zodie care va avea cel mai spectaculos an 2022. Are lipici la bani, în dragoste și excelează profesional

Horoscopul anului 2022 anunță vești bune pentru un nativ. Află care vor fi zodia norocoasă asupra căreia se va revărsa carul cu belșug din plin pe toate planurile.

Horoscopul anului 2022 anunță vești bune pentru un nativ. Află care vor fi zodia norocoasă asupra căreia se va revărsa carul cu belșug din plin pe toate planurile.

shutterstock

În curând, Jupiter și energia sa puternică pe care o aduce se va muta în Pești, făcând semnul de apă destinat să aibă cel mai bun an dintre toate zodiile în 2022.

Astrele spun că dacă ești în zodia Pești te poți aștepta ca tranzitul lui Jupiter din 2022 să anunțe cel mai bun an al tău pe care l-ai avut vreodată (sau, cel puțin, unul cu adevărat bun), datorită simbolismului lui Jupiter și a zonelor de viață asupra cărora acesta guvernează.

Horoscopul anului 2022. Zodia Pești va avea el mai mare noroc

„Jupiter este planeta responsabilă de expansiune, noroc, optimism, bucurie, abundență și creștere”, spune astrologul Stefanie Iris Weiss.

„Este cunoscut drept „mai marele binefăcător”, celălalt benefic fiind Venus.” Când Jupiter intră în Pești pe 28 decembrie — unde va rămâne până pe 10 mai 2022 —, în esență, îți zâmbește, extinzând oportunitățile în toate domeniile vieții, cu accent pe elementele călătoriei (fie la propriu, fie într-un mod metaforic), lărgirea orizontului). Din 10 mai până pe 28 octombrie, însă, merită remarcat faptul că Jupiter ia o întorsătură rapidă în Berbec, potrivit wellandgood.

Deoarece Jupiter are nevoie de aproximativ 12 ani pentru a-și croi drum prin roata zodiacului, aceasta va fi prima dată din 2010 când planeta face un tranzit complet în Pești, spune Weiss. Așadar, s-ar putea să vă uitați înapoi la acel an pentru a face o introspecție asupra experiențelor de creștere.

Citește și: Zodiile care vor trece printr-o dezamăgire în dragoste în 2022. Ce nativi vor fi înșelați de partener/ă

„Important este să fii optimist și să mergi pe asta deoarece Jupiter din zodia ta răspunde mai mult la credință decât la pregătire.” — Colin Bedell, astrolog Pentru a se sprijini în această energie de creștere, astrologul Colin Bedell, autorul cărții Queer Cosmos, sugerează îmbrățișarea credinței, viziunii și optimismului. „Acesta nu este un an pentru a cântări circumstanțele. Acesta nu este un an pentru „Dacă asta este, atunci așa să fie.”

Anul 2022 este într-adevăr despre a fi optimist și despre a te focusa pe elementele pozitive, deoarece Jupiter din semnul tău răspunde mai mult la credință decât la pregătire”, spune el. Cât despre cele mai bune zile absolute din cel mai bun an al Peștilor în 2022? Acestea vor fi probabil în prima săptămână din martie și ultima săptămână din aprilie, potrivit lui Weiss.

În ambele cazuri, Venus – planeta iubirii, frumuseții și valorii – se va afla și în Pești. În timpul primei săptămâni a lunii martie, în special, soarele se alătură și distracției și este împreună cu Jupiter pe 5 martie, ceea ce face din aceasta o zi extra-norocoasă. „Peștii cu zile de naștere devreme, țineți cont”, spune Weiss. Și în ultima săptămână din aprilie, Jupiter și Venus sunt apropiați în grad în Pești, ceea ce aduce oportunități peste tot, în special pentru plasarea în Pești.

„Acesta este un moment excelent pentru chestiuni legate de dragoste și bani și pentru orice frumusețe adiacentă”, spune Weiss. „Așadar, planificați nunți, logodne, primele întâlniri, întâlniri la salon și orice lansări profesionale”.

Citește și: Câte zile libere legale vor fi în anul 2022 și câte sărbători vor pica în weekend

Horoscop zilnic 19 decembrie 2021. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani ș... Horoscop zilnic 20 decembrie 2021. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani ș...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x