Antena Căutare

Zodiile care vor trece printr-o dezamăgire în dragoste în 2022. Ce nativi vor fi înșelați de partener/ă

Din păcate, 2022 o să aducă neîmplinire pe plan amoros pentru câteva dintre zodii. Se pare că unii nativi sunt mai predispuși la a înșela, așa că automat altcineva o să aibă de suferit din cauza asta. Iată ce prevăd astrologii și ce nativi ar putea fi înșelați de partener/ă anul care vine.

Zodiile care vor trece printr-o dezamăgire în dragoste în 2022. Ce nativi vor fi înșelați de partener/ă

Shutterstock

Cineva trebuie să vină și cu veștile mai puțin bune, iar în materialul de față sunt astrologii, care susțin că cel puțin trei dintre zodii ar putea să sufere în 2022 din cauza unei inimi frânte.

Subiectul în sine are multe nuanțe. Fiecare dintre noi știm cel puțin o persoană care a fost înșelată și poate că am trecut chiar noi prin această experiență neplăcută. Odată ce îți pierzi încrederea în partener/parteneră, parcă relația nu mai este la fel, ea se încheie de multe ori mai devreme sau mai târziu și chiar te face să fii mai sceptic și când vine vorba de viitoarea relație.

Citește și: Zodii ghinioniste în ziua de 23 decembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme

Ce zodii ar putea fi înșelate de partener/ă în 2022, conform unor previziuni astrologice

Predicțiile astrale arată că cel mai probabil trei dintre cele 12 zodii vor fi înșelate de către partener/ă anul următor. Oricum, cine se regăsește în această listă, trebuie doar să fie puțin mai atent/ă la relația pe care o are, poate că lucrurile nu vor fi atât de grave și, în definitiv, ele s-ar putea „repara” cu comunicare și multă sinceritate.

Balanță

Pentru Balanțe, vestea aceasta nu face decât să pună sare pe rană, mai ales că acești nativi figurează și pe lista cu zodiile care vor avea un an dificil în 2022. Totuși, ține minte că dacă vei trece printr-o astfel de experiență, nu este doar vina ta neapărat (sigur, ar putea fi și cazul acesta) și mai ales, nu uita că nu va fi un capăt de lume. Te poți vindeca.

Deși reacția acestor nativi, în mod normal, este să se închidă în ei înșiși și să facă să pară că nimic rău nu s-a întâmplat, ar fi bine ca de data aceasta să arate pe față sentimentele reale, altfel s-ar putea ca ele să fie exteriorizate exact când se așteaptă mai puțin. Dacă ai fost înșelat/ă, nu ezita, așadar, să spui exact ce simți față de persoana care ți-a greșit și prin urmare să te și distanțezi.

Berbec

Berbecule, 2022 va fi un an „dur”, cu multe provocări, dar tu ești genul de om care le face față. Nu degeaba astrologii te-au mai poreclit și „Războinicul zodiacului”. Iubirea nu ți se „servește mereu pe tavă”, nu este ceva ce obții cu ușurință, dar asta doar pentru că ești concentrat pe carieră și vrei mai tot timpul să schimbi lumea.

Când se întâmplă totuși să oferi cuiva inima ta mare, iar acea persoană te tratează într-un mod nesatisfăcător, instinctul tău este să ai o reacție irațională, ca un amestec de uimire, confuzie, supărare și furie. Cine ar putea, totuși, să rămână calm când își adună lucrurile din casa partenerului și pleacă pentru totdeauna? Greu de zis.

Totuși, în loc să te răzbuni sau alte idei asemănătoare, caută să fii înțelept, trage aer în piept și mergi mai departe fără să te uiți în urmă la fostul / fosta. Durerea o să treacă în timp, așa cum trece totul în viață.

Fecioară

2022 o să fie un an grozav pentru Fecioare dacă ar fi să excludem partea asta. Totuși, șansele ca acești nativi care sunt într-o relație sau căsătoriți să fie înșelați de parterner/ă nu sunt atât de mari, dar nici nu sunt complet excluse.

Se știe că Fecioarele sunt foarte bine organizate, dar din păcate nu își pot „aranja” și relația perfectă, oricât de mult și-ar dori asta. Nu în 2022, cel puțin. Surprize și întâmplări neașteptate în ceea ce privește iubirea pot apărea oricând în acest viitor an pentru ele.

2022 va fi unul bun, per total, dar e bine ca acești nativi să fie pregătiți pentru orice, inclusiv o dezamăgire amoroasă. Oricum ar fi, exact ca în cazul celorlalte zodii, orice sfârșit vine la pachet cu un nou început și poate că abia așa vă veți întâlni și sufletul pereche. Nu vă pierdeți speranța.

Horoscop zilnic 15 decembrie 2021. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani ș... Horoscop zilnic 17 decembrie 2021. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani ș...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x