Căutare Live

Spune-mi ce zodie ești și îți spun ce calitate ai într-o relație

In fuctie de zodie, fiecare nativ are o calitate principala de care poate profita intr-o relatie. Afla care este aceasta si la ce se pot astepta de la un vitor partener potrivit astrelor.

În fucție de zodie, fiecare nativ are o calitate principală de care poate profita într-o relație. Află care este aceasta și la ce se pot aștepta de la un vitor partener potrivit astrelor.

BERBEC - Energic

Aici vorbim despre energie. Berbecul are o energie inepuizabilă, este pasional, plin de viață, mereu pus pe a iniția ceva. Iar asta, deși uneori e obositor, ține relația vie. Pasional, nu va suportă să lase relația să lancezeasca, așa cum nu lasă nimic să fie monoton pe perioade lungi. De asemenea, este și competitiv și e posibil să-și facă un scop din a construi cea mai frumoasă, atrăgătoare și împlinită relație. Va dori să reușească, nu acceptă eșecul, așa că se va strădui să ofere ce poate mai bun pentru asta.

TAUR – Senzualitate

Taurul, prin natură să senzuală, dorește să își activeze toate simțurile și să-și satisfacă plăcerile într-o relație. De aceea, se va baza mult pe componentă fizică și va ști să păstreze atractivitatea și romantismul. Taurii sunt genul cinelor romantice, a băilor îndelungi cu lumânări etc…Un Taur dorește să simtă conexiunea cu celălalt prin atingere, prin gesturi romantice, confort material, fidelitate, atasamanent. Odată ce se angajează pe un drum împreună cu cineva, oferă sentimentul de siguranță și încredere, iar asta face relația să dureze.

GEMENI – comunicativ

Gemenii sunt mereu dispuși să flirteze, să comunice, să împărtășească secrete, să discute pe diverse teme aparent nesemnificative. Ei au nevoie de interlocutori adecvați, dar odată ce-i găsesc pot fi fermecători. Relațiile lor niciodată nu sunt plictisitoare, mai ales dacă sunt ascultați și li se acceptă această dorința de a comunica. Gemenii sunt și foarte agili, ei găsesc soluțîi repede, sunt mereu curioși, aduc elemente noi în relație. Gemenii sunt vii și jucăuși în relațiile lor și asta este ce le face să dureze.

RAC – Empatic

Pe lângă faptul că Racul este un partener onest și statornic, odată ce se implică într-o relație, el are și calitatea de a fi empatic. Reușește să fie conectat la celălalt, să-i simtă nevoile, să i le înțeleagă și chiar să le anticipeze. Un Rac are calitatea de a proteja și îngriji, de a fi acolo mereu când celălalt are nevoie. Partenerii Racilor se vor simți mereu ocrotiți și înțeleși, iubiți și protejați.

LEU – Generos

Leul este un semn căruia îi corespunde inima, așa că el când iubește o face cu toată inima și e foarte generos, loial, implicat. Oferă mult, este cel mai de temut avocat al persoanei iubite și al celor dragi, mai ales dacă și el la rândul sau primește suficientă atenție. Leul când se află într-o relație, preia frâiele, responsabilitatea și... conducerea. Mai ales în situațîi dificile, el devine leaderul, e cel care își asumă să rezolve, să organizeze, să găsească o cale. Asta, când nu e în exces și nu deranjează prea mult, face o relație să dureze.

FECIOARA - grijulie

Citește și
colaj de imagini cu mihaela tatu la de trei ori femeie
Mihaela Tatu, de nerecunoscut în ultima imagine postată. Cum s-a lăsat fotografiată prezentatoarea
Mihaela Tatu, de nerecunoscut în ultima imagine postată. Cum s-a lăsat fotografiată prezentatoarea
Radu Ștefan Bănică și-a deschis prima afacere. Cu ce se ocupă și ce declarații a făcut fiul lui Ștefan Bănică
Radu Ștefan Bănică și-a deschis prima afacere. Cu ce se ocupă și ce declarații a făcut fiul lui Ștefan Bănică
Radu Ștefan Bănică și-a deschis prima afacere. Cu ce se ocupă și ce declarații a făcut fiul lui Ștefan Bănică
Vladuța Lupău s-a pozat cu branula la mână, după ce în urmă cu ceva vreme a mers la Paris pentru o operație serioasă. Ce a scris
Vladuța Lupău s-a pozat cu branula la mână, după ce în urmă cu ceva vreme a mers la Paris pentru o operație serioasă. Ce a scris
Vladuța Lupău s-a pozat cu branula la mână, după ce în urmă cu ceva vreme a mers la Paris pentru o operație serioasă. Ce a scris
Mai multe articole

Cine îi câștigă inima Fecioarei, va avea parte de grijă, atenție, ascultare. Fecioara se va strădui mereu să îmbunătățească, nu doar viață ei ci pe amândurora. Atunci când nu exagerează cu asta și nu devine din cale-afară de pisăloagă, Fecioara este o comoară la casă oricui și în orice relație, de orice natură. Pentru că ea e mereu cea care caută, știe ce e nevoie, are metodă perfectă în orice situație. Și e cel mai bun consilier pe care îl poate avea cineva și unul dintre cei mai devotați parteneri.

BALANȚă – echitabilă

Balanță este cea care mereu încearcă să echilibreze lucrurile și așa face și într-o relație. Ea va face tot posibilul că celălalt să fie bine, mulțumit și fericit, așa că într-un fel sau altul va face lucrurile să meargă într-o relație. Își dorește armonie cu orice preț și dorește că în viață și relația ei să nu existe nimic urat, vulgar, conflictual. Balanță știe să aducă pacea și dacă se folosește de acest dar, construiește ușor relații fericite.

SCORPION – pasional

Scorpionul este capabil de o profunzime și de o conexiune intimă cu partenerul cum niciun alt semn nu este. Relația cu un Scorpion nu este întotdeauna comodă, pentru că vor fi de confruntat multe emoții trăite la mare intensitate, însă sentimentul de conexiune și împărtășire la nivel profund, deschiderea către cel care i-a câștigat încrederea unui Scorpion, devotamentul, pasiunea mereu prezența pot face o relație să devină indestructibilă.

SĂGETĂTOR – optimist

Săgetătorul este născut pentru dragoste, independența și călătorii. El dorește să trăiască viață că pe o continuă explorare așa că relația pentru el este o experiență din care mereu află și învață câte ceva. Odată ce se implică într-o relație, o face cu bucurie și mereu va infuză această relație cu doze mari de optimism, generozitate și pozitivitate. Mereu va găși ceva bun de văzut în orice situație și în orice persoană. Acesta este un dar, deși de unii e privit că o slăbiciune și o dovadă de naivitate. Săgetătorul contribuie relațiilor cu acest optimism, cu poftă de explorare și cu deschidere. O relație cu un Săgetător nu poate fi plictisitoare.

CAPRICORN – încredere în sine

Capricornul este organizat, sever cu el însuși, are mereu așteptări mari în primul rând de la el și abia apoi de la alții. El gândește strategic și are scopuri de împlinit pe termen lung, iar uneori și relația face parte din planurile sale. Ia în serios o relație de cuplu, își asumă responsabilitatea și face tot posibilul să o ducă pe culmile dorite. Un Capricorn are calitatea de a fi serios în tot, iar asta face o relație să dureze și să fie așezată.

VĂRSĂTOR – independent

Poate părea ciudat că indepedenta este o calitate într-o relație, însă în acest caz, independența Vărsătorului, care gândește în felul lui și face lucrurile în felul lui, este un stimulent în relație. Vărsătorul nu lasă relația să doarmă, pentru că mereu o provoacă să treacă la alt nivel de înțelegere și conștiința. Vărsătorul creează și un fel de fascinație în partener, datorită inteligenței sale, în pofida deficitului cu care vin din punct de vedere emoțional.

PEȘTI – compasiv

Peștii au o natură compasivă până la sacrificiu, iar în relațiile în care este apreciată că un dar, poate există o conexiune frumoasă, încărcată de sesnibilitate și devotament. Peștii însă au tendința să pună mai presus nevoile celuilalt, iar asta, în timp, poate eroda respectul celuilalt.

Sursă: astrocafe.ro

Cele mai puternice și pasionale cupluri din zodiac. Nativii pe care nu îi poate despărți nimeni și care se iubesc cel mai pătimaș

Dragostea ca-n povești e posibilă! Ele sunt zodiile alături de care poți avea o căsnicie fericită până la adânci bătrâneți​

Cele mai speciale zodii feminine. Ce nu știu femeile despre zodia lor

Cele mai puternice și pasionale cupluri din zodiac. Nativii pe care nu îi poate despărți nimeni și care se iubesc cel ma... Cele DOUĂ ZODII care se îndrăgostesc IMEDIAT! Nativii aceştia simt fiorii iubirii mai repede decât te-ai putea aştepta...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri