Antena Căutare

Sunt aspirator de bani! Femeile din horoscop care te vor lăsa falit în scurt timp

Cu siguranță ai observat că unele femei sunt adevărate maestre în materie de cheltuit banii. Potrivit horoscopului, anumite native au acest lucru scris parcă în gene. Care sunt femeile de care trebuie să te ferești, în funcție de zodie?

Sunt aspirator de bani! Femeile din horoscop care te vor lăsa falit în scurt timp Galerie
Femei din horoscop care te lasă fără bani

Cea mai cheltuitoare zodie dintre femei este taurul. Acest nativ nu se poate abține deloc atunci când vede ceva care îi place, chiar dacă în scurt timp se plictisește de respectivul lucru. Este o zodie ambițioasă, care ar face orice ca să își vadă interesele. Femeile din zodia taur caută mereu un bărbat cu bani, pentru că asta le va face să se simtă în siguranță. Practic, iubirea lor este influențată și de statul social al partenerului de viață.

O altă zodie de care trebuie să te ferești dacă nu vrei să te lase fără bani este racul. Femeile născut în acest semn zodiacal știu să obțină ceea ce vor, doar printr-un simplu oftat, asemeni unui copil inocent.

Sunt aspirator de bani! Femeile din horoscop care te vor lăsa falit în scurt timp

Femei din horoscop care te lasă fără bani

Articolul continuă după reclamă

Care sunt zodiile de care trebuie să te ferești

Este genul de femeie care știe să te controleze și să te manipuleze, fără să îți dai seama. Femeile din zodia rac sunt gre de mulțumit și banii sunt un aspect la care se uită întotdeauna!

Femeiel din zodia capricorn muncesc și se zbat toată viața pentru a aduna avere, pentru a pune bani deoparte sau pentru a agonisi lucruri de valoare. Vor căuta mereu un partener cu bani, care să le răsfețe și să le satisfacă cerințele.

La fel de îndrăgostite de bani sunt și femeile din zodia săgetător, căci siguranța financiară e totul pentru ele. Detestă limitele, detestă regulile și neajunsurile, așa că își vor folosi toată energia pentru a face bani sau pentru a găsi un partener bogat!

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020. O zodie are noroc de bani, iar o alta pleacă în concediu ... Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 23 ianuarie 2020. Dragoste peste tot în aer pentru o zodie de Aer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x