Căutare Live

Top 3 zodii care au ghinion de Crăciun. Care sunt nativii care nu vor avea sărbători fericite, potrivit horoscopului

Astrologii au realizat un top 3 al zodiilor care vor fi urmărite de ghinion și care nu vor avea parte de un Crăciun fericit.

Astrologii au anunțat care sunt cele 3 zodii care vor avea ghinion de Crăciun

sursa foto: Shutterstock

Crăciunul este unul dintre cele mai așteptate momente dintr-un an. Sărbătorile de iarnă ne aduc mai aproape de familie și de prieteni și ne dau șansa de-a petrece momente frumoase.

Totuși, horoscopul vine cu previziuni importante pentru anumite zodii și astrele arată cine sunt nativii care vor fi urmăriți de ghinion în perioada Crăciunului și care nu vor avea parte de sărbători fericite.

Citește și: Cum să îți decorezi casa de Crăciun, în funcție de zodie

Top 3 zodii care vor avea ghinion de Crăciun și nu vor avea parte de sărbători fericite, potrivit horoscopului

Astrologii au dezvăluit faptul că ne aflăm într-o perioadă în care influența Capricornului încă este una destul de mare. Mulți dintre nativi vor simți că au energia necesară pentru a se preocupa mai mult de ceea ce și-au propus.Unele zodii se vor ambiționa mai mult decât de obicei, mai ales la sfârșit de an. Totuși, perioada sărbătorilor de iarnă nu este una fericită pentru toată lumea.

Citește și: Horoscop 2022 pentru toate zodiile. Previziuni astrale pentru tot anul

Potrivit horoscopului, există un top cu trei zodii care au ghinion de Crăciun și pentru care aceste sărbători nu o să fie unele fericite. Descoperă în rândurile de mai jos despre ce semne zodiacale este vorba.

Pe lângă influența Soarelui, Venus va sta în Capricorn, dar poziția retrogradă și conjuncția cu Pluto din 25 decembrie, Acest lucru va aduce numeroase schimbări la capitolul dragoste, mai ales pentru cele trei zodii care vor avea ghinion de Crăciun.

Gemenii se află în top 3 zodii care au ghinion de Crăciun. Astrele vor aduce cu ocazia sărbătorilor de iarnă o anumită dorință de-a analiza din nou, cu multă atenție, relațiile cu cei din jur. Nativii iubesc să aibă parte de cât mai multă libertate mai ales în dinamica de cuplu, dar uneori limitele și regulile sunt importante într-o relație. Pentru mulți dintre cei născuți în această zodie, Crăciunul ar putea să devină un punct-cheie al relației de cuplu, fie că este vorba despre o apropiere, fie că este vorba despre încheierea unei povești de iubire.

Citește și: Zodiile care vor trece printr-o dezamăgire în dragoste în 2022. Ce nativi vor fi înșelați de partener/ă

În top 3 zodii urmărite de ghinion care nu vor avea parte de un Crăciun fericit se află și cei născuți în zodia balanță. Venus în poziție retrogradă afectează din plin nativii, mai ales din punct de vedere al dinamicii de familie și de relații cu cei din jur. În ziua de Crăciun, balanțele se vor trezi că își analizează rolul pe care îl au la nivel de familie. Chiar dacă prima pornire este aceea de-a media conflictele, astrele te sfătuiesc să nu te pui mereu pe ultimul loc, mai ales de sărbători. Folosește zilele libere ca să iei o pauză și să reflectezi mai mult la modul în care îți sacrifici propriile nevoi cu scopul de a-i face pe cei din jur fericiți. Încearcă să trasezi niște limite clare, ca lumea să nu mai profite de tine, arată cei de la elitedaily.com.

Tot în top 3 zodii cu ghinion de Crăciun, care nu vor avea sărbători fericite, se află și cei născuți în zodia Vărsător. Nativii își vor reevalua relația de cuplu și dinamica vieții personale. Nativii vor avea tendința să renunțe la tot ceea ce îi ține pe loc, chiar dacă acest lucru se referă chiar și la anumite persoane din jurul lor.

Horoscop zilnic 23 decembrie 2021. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani ș... Horoscop zilnic 24 decembrie 2021. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani ș...
Parteneri
Cum se curăță perfect ardeii copți. Sfaturi pentru a-ți ușura munca
Catine.ro
Ultimele știri
x