Căutare Live

Zodiile care își pierd cel mai repede răbdarea. Care sunt cele mai nervoase zodii, potrivit astrologilor

Oricât de optimiști am fi, fiecare dintre noi are și momente în care e mai puțin mândru de el însăși. În funcție de personalitatea lor, sunt zodii care își pierd cumpătul mai repede decât altele.

Oricât de optimiști am fi, fiecare dintre noi are și momente în care e mai puțin mândru de el însăși. În funcție de personalitatea lor, sunt zodii care își pierd cumpătul mai repede decât altele.

Shutterstock

Astrologii spun că există anumite caracteristici ale zodiilor care indică faptul că unele sunt mai răbdătoare, în timp ce altele sunt nervoase, ușor de iritat. Fie că e din cauza unei persoane care ți-a greșit sau din cauza stresului, o stare proastă poate face ca toate sentimentele pe care le ai să fie și mai intense, iar asta nu e întotdeauna un lucru bun.

Felul în care fiecare dintre noi recționează la factorii externi, care aduc situații stresante, spune multe și despre semnul nostru zodiacal, dar și vice versa. Caracteristicile fiecări zodii în parte ne poate arăta cum recționăm în situații de stres, situații tensionate.

Citește și: Zodii cu un temperament vulcanic. Ei sunt nativii pe care trebuie să îi eviți

Top 6 cele mai nervoase zodii

Rac

Nativii din zodia Rac sunt deja cunoscuți pentru faptul că sunt extrem de sensibili și emoționali, dar puțini știu că la fel de repede cum încep să plângă, tot așa de repede se și enervează. Pot avea unele momente de furie pe care le vor controla cu greu. Racul e guvernat de lună și comportamentul lui e influențat de ciclurile lunare. Stările unui rac se pot schimba extrem de repede.

Citește și: Astrologii prezic cea mai frumoasă lună din an pentru trei zodii. Au lipici la bani și noroc cu carul. Ce le arată horoscopul

Scorpion

Uneori nativii din zodia Scorpioni devin o enigmă pentru cei apropiați. Fiind semne de apă, temperamentul lor nu e la fel de expoziv cum e cel al zodiilor de foc. Cu toate acestea, ei își arată furia prin manipulare. Sunt extrem de răzbunători, în special dacă au fost grav răniți.

Foarte rar aceștia spun din prima ce îi deranjeză și cum îi face să se simtă comportamentul celor din jur. Tocmai de aceea pot apărea conflicte destul de intense.

Leu

Leii sunt sufletul unei petreceri, dar sunt și destul de certăreți și defensivi atunci când apare un conflict. Nativii acestei zodii sunt guvernați de soare și au tendința să creadă că ei sunt centrul universului. Ei nu se dau în lături de la o confruntare, nici măcar atunci când văd că pierd.

Dacă ego-ul Leilor e rănit, atunci ei pot deveni foarte irascibili. Uneori ei pot răbufni, drept reacție la ceea ce simt în interior, în special când nu se simt în siguranță.

Citește și: Astrologul Cristina Demetrescu, previziuni despre luna februarie. Ce surprize rezervă luna iubirii pentru zodii

Fecioară

Fecioarele sunt cunoscute pentru comportamentul lor anxios și pot avea adesea multe dispute aprige cu membrii familiei sau cu prietenii. Chiar dacă sunt nervoși, ei rămân supărați în liniște și nu se manifestă de fiecare dată. Când vine vorba de certuri, ei sunt cei mai buni la reținut exact cu ce replici să te combată. Își vor aminti mereu totul și vor folosi informațiile împotriva ta.

Capricorn

Când vine vorba despre emoțiile lor, Capricornii par ceea ce nu sunt. Pot părea calm și liniștiți, când de fapt ei au anumite fixații și le este greu să își stăpânească temperamentul, în special când lucrurile nu ies așa cum vor.

Nativii acestei zodii sunt guvernați de Saturn, planeta ambiției și determinării, și tocmai de aceea ei ar putea fi considerați rigizi.

Berbec

Berbecii sunt una dintre cele mai certărețe zodii și le e greu să se abțină să spună ce au de zis atunci când sunt furioși. Atunci când încep o ceartă, ei simt că sunt în controlul discuției. Acest semn zodiacal este guvernat de Marte, planeta pasiunii și a energiei.

Prin urmare, pot fi și perioade liniștite, dar dacă lucrurile nu mai funcționează conform planului, atunci Berbecilor le va fi dificil să se controleze să nu răbufnească, potrivit publicației Best Life.

Horoscop zilnic 7 februarie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și... Horoscop zilnic 8 februarie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani ș...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x