Căutare Live

Top 6 zodii cu risc mare de divorț sau despărțire, potrivit horoscopului. Despre ce nativi este vorba

Zodia joacă un rol important inclusiv atunci când vine vorba despre șansele de-a divorța, potrivit astrologilor. Aceștia au realizat un top al nativilor care riscă cel ami mult să se despartă de partener.

Descoperă ce risc de divorț ai, în funcție de zodie

sursa foto: Shutterstock

Oricât de greu ar părea de crezut, astrologii au ajuns la concluzia că zodia joacă un rol extrem de important atunci când vine vorba despre divorț și despre despărțiri. Potrivit acestora, anumiți nativi sunt mai predispuși din punct de vedere astrologic să pună punct unei relații, indiferent de vechimea acesteia.

Descoperă în rândurile de mai jos ce șanse ai să divorțezi sau să te desparți de partenerul de cuplu, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Top 6 zodii predispuse la divorț și despărțire, potrivit horoscopului

Pe locul 6 în topul zodiilot cu șanse mari de divorț se numără Leul. Cei născuți în această zodie sunt persoane extrem de loiale și generoase atunci când vine vorba despre căsnicie sau relația de cuplu. Totuși, reversul medaliei este faptul că nativii Leu așteaptă multe înapoi de la persoana iubită. În caz de infidelitate sau de dezamăgiri, aceștia vor alege un divorț sau o despărțire imediată.

Citește și: Care sunt zodiile cu care nu ar trebui să te căsătorești niciodată. Astrologii dau cărțile pe față

O altă zodie cu risc mare de-a alege să recurgă la divorț este nativul Berbec. Acesta adoră să fie în centrul atenției și să te răsfățe sau să te scalde în nenumărate dovezi de iubire și romantism. Totuși, atunci când îl rănești, Berbecul va divorța sau va alege să dispară din viața ta.

Pe locul 4 în topul zodiilor care au risc mare de divorț sunt și Gemenii. Cei născuți în această zodie au o fire cameleonică și își fac mereu prieteni, așa că pentru ei este extrem de important să găsească în partenerul de cuplu un prieten cât mai apropiat. În caz contrar, nativii vor cere un divorț sau vor vedea despărțirea ca fiind cea mai bună soluție, potrivit horoscopului.

Locul 3 în topul zodiilor cu risc de divorț este ocupat de Pești. Aceștia sunt firi foarte romantice și extrem de loiale. Însă, atunci când nativii vor simți că nu mai sunt apreciați sau iubiți îndeajuns de puternic, aceștia vor veni cu propunerea de-a divorța.

Citește și: Zodiile care își pierd cel mai repede răbdarea. Care sunt cele mai nervoase zodii, potrivit astrologilor

Pe locul 2 în topul zodiilor care au risc mare de divorț este, fără doar și poate, Săgetătorul. Cei născuți în această zodie detestă să aibă tot felul de limitări sau reguli și, atunci când nu mai sunt fericiți în căsnicia în care se află, fie vor înșela, fie vor ajunge la un divorț sau o separare, arată cei de la bestlifeonline.com.

Și totuși, zodia care are cele mai multe șanse de-a divorța este vărsătorul! Cel mai rebel dintre nativi, Vărsătorul, urăște să simtă că este „sub papuc”, așa că nu va suporta prea mult această idee. Spirite libere și greu de îmblânzit, nativii nu vor regreta că cer un divorț, dacă acest lucru le va aduce fericirea și „eliberarea”.

Horoscop zilnic 21 martie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și s... Horoscop zilnic 22 martie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și s...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x