Top trei zodii de îngeri cu chip de om! Par desprinse dintr-o lume ireală, nu alta!

Aceste trei zodii de femei sunt îngerii lui Dumnezeu. Au cele mai bune calități și sunt foarte bune la suflet. Ele par desprinse dintr-o lume ireală.

Aceste trei zodii de femei sunt îngerii lui Dumnezeu. Au cele mai bune calități și sunt foarte bune la suflet. Ele par desprinse dintr-o lume ireală.

3. Săgetător

Toate femeile născute în perioada 22 noiembrie și 21 decembrie, sub semnul Săgetătorului sunt printre cele care se apropie cel mai mult de perfecțiune. În primele două decenii de viață, femeia Săgetător este extrem de expansivă, de neliniștită.

Apoi se calmează ușor-ușor și devine una dintre cele mai blânde femei. Nu își pierde independența și optimismul, însă capătă o înțelepciune aparte, care o transformă într-un înger pe pământ.

Dacă cineva vine și cere ajutorul, nu o să fie dezamăgit niciodată. Femeia Săgetător este mereu dispusă să ofere ajutor. Necondiționat.

2. Rac

Un alt înger este femeia din zodia Rac. Cine nu o are prin preajma trebuie neapărat să caute una.

Are o inima de aur și e tot ceea ce ți-ai putea dori vreodată de a o femeie. Este acea mama grijulie, mereu atentă, acea gospodină perfectă pe care orice bărbat și-ar dori-o de soție, acea amanta pasională care știe să asmută simțurile.

Ne putem baza oricând pe nativă acestui semn zodiacal deoarece știm că se ține de cuvânt, chiar și atunci când situațiile nu par să îi permită. Femeia Rac nu uită niciodată nimic, amintindu-și aniversările și zilele de naștere ale tuturor persoanelor pe care le cunoaște. La fel, îi ține minte pe cei care o ajută la greu și își va materializa recunoștiință față de ei.

1. Gemeni

Un alt înger cu chip de om este femeia Gemeni. Este distractivă, isteață, iubitoare și veșnic curioasă. Nu e neapărat cea mai blanda cu putință, dar este mereu acolo când ai nevoie, gata să îți sară în ajutor.

Unele persoane iubesc din tot sufletul și dau totul pentru partenerul de viață. Este și cazul acestei zodii.

Citește și
Cleopatra Stratan, imbracata intr-o rochie albă
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Zarug a răspuns întrebării „De spui mereu fă”. Iată care este explicația dată de concurentul de la Asia Express 2021
Zarug, motivul pentru care spune „fă”. Concurentul a explicat totul pe rețelele de socializare
Zarug, motivul pentru care spune „fă”. Concurentul a explicat totul pe rețelele de socializare
colaj de fotografii cu anamaria prodan si laurentiu reghecampf
Presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf, prima declarație despre relația ei cu soțul Anamariei Prodan. Cum se înțeleg
Presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf, prima declarație despre relația ei cu soțul Anamariei Prodan. Cum se înțeleg
Mai multe articole

Astrele ne dezvăluie care este zodia care îşi lasă mari amprente asupra fiecărei persoane pe care o întâlneşți şi pe care nu o vei uită niciodată pentru că te va iubi cum nu o va mai face nimeni altcineva.

Acest semn zodiacal este singurul din zodiac care nu este reprezentat de o fiinţă. Inseamnă echilibru, ordine şi egalitate şi de aceea, aceşți nativi iubesc că nici o altă zodie, scrie EstiSuperba.ro

Însă îngerul suprem este ….

Această zodie este echilibrată

Nativii născuţi sub acest semn zodiacal ştiu că nu te pot ajută să-ţi rezolvi toate problemele, însă te va ascultă oricât ar fi nevoie, îţi va oferi sprijinul emoţional de care ai nevoie, dar şi toată atenţia să.

Aceşți nativi vor cântări foarte bine toate argumentele şi posibilităţile de rezolvare a problemelor şi va încerca de fiecare dată să găsească soluţia cea mai potrivită.

Această zodie este șarmantă

Aceşți nativi îşi vor face mereu partenerul să se simtă special şi important. Alături de un un nativ din această zodie nu te vai simţi niciodată singură, chiar dacă eşți departe de el.

Caută relaţiile de lungă durată cu parteneri sinceri. Nu judecă persoanele din jurul lor după aparenţe, ci doar după sufletul acestora.

Această zodie este sensibilă

Poate că sensibilitatea este văzută că fiind un defect, însă nu este deloc aşa. Aceste semne zodiacale empatizează cu persoanele din jurul lor tocmai pentru că sunt sensibile.

Tot sensibilitatea le face fie partenerele ideale , dar şi prietenele la care visează oricine. Atunci când se află într-un conflict, este greu să le enervezi pentru că au nervi de oţel şi ştiu exact cum să rezolve orice dispută pentru a nu strică nici o relaţie.

Este vorba despre BALANȚĂ

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri