Antena Căutare

Horoscop 2018 Rac. Cum îi merge zodiei Rac în anul 2018

Horoscop 2018 Rac. Pentru Raci, anul 2018 inseamna reconfigurare serioasa in ce priveste in special individualitatea si creativitatea lor, care au fost innabusite pana acum. Racii se pot elibera din relatii sociale constrangatoare, din proiecte care nu-i reprezinta, din contexte de viata frustrante.

Horoscop 2018 Rac. Pentru Raci, anul 2018 inseamna reconfigurare serioasa in ce priveste in special individualitatea si creativitatea lor, care au fost innabusite pana acum. Racii se pot elibera din relatii sociale constrangatoare, din proiecte care nu-i reprezinta, din contexte de viata frustrante.

Relațiile sentimentale și cele parteneriale reprezintă subiectele principale ale anului 2018. Vrei să iubești și să fii iubit, dar de această dată nu vei mai accepta niciun fel de compromis, indiferent despre cine sau despre ce este vorba. Sunt șanse de a te implica într-o relație sentimentală nouă sau cea în care ești deja își va schimba radical termenii și condițiile de funcționare.

2018 aduce pentru Rac pasiune, caldura, iubire, bucurie de viata, dorinta de a crea si a face ce le place. Demult nu te-ai mai simtit atat de inspirat si atent la ce te inspira sa fii si sa faci.

Horoscop 2018 Rac. De asemenea vor intra în discuție și copiii, planuri de a avea copii sau decizi să te implici mai mult sau mai puțin în viața generațiilor mai tinere.

Segmentul relațiilor parteneriale este foarte animat, fiind posibile separarea, divorțul, reconfigurarea tuturor relațiilor atât cu un partener de viață, cât și relațiile profesionale. Până pe 06 August este bine să lămurești lucrurile în plan partenerial și să te desprinzi de situațiile și relațiile nesatisfăcătoare. Posibil declanșarea unor conflcite în justiție în perioadele 17 Martie – 16 Mai și 14 August – 11 Septembrie.

Horoscop 2018. Se anunţă schimbări radicale pentru multe zodii. Previziunile complete pentru noul an.

Uranus se mută în Semnul Taurului în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, dinamizându-ți segmentul relaților cu prietenii. Pot veni în preajma ta persoane deosebite, incitante, originale, progresiste alături de care să te implici în proiecte profesionale de anvergură.

Este totodata si un an in care Racii sunt determinati sa se maturizeze, sa fie mult mai selectivi in ce priveste relatiile si colaborarile, sa se implice mai serios in tot ce inseamna relatii.

Eclipsele anului îți oferă efecte în segmentul financiar, însă îți vor modela și felul de a fi și de a te raporta la ceilalți și la evenimentele înconjurătoare. Din punct de vedere financiar, poti sa-ti gasesti noi surse de venit, cu ajutorul alinatelor si integrarii in grupuri care iti impartasesc viziunea si convingerile. In orice caz, ai ocazia sa te reinventezi.

Vremea ianuarie 2018. Cum va fi vremea în prima lună a anului.... Mesaje Sf. Ioan 2018. La mulți ani, Ion, Ioana! Două milioane de români își serbează onomastica de Sfântul Ion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x