Live acumObservator 12
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Vor da lovitura în 2020! Top trei zodii care vor avea noroc de bani și în dragoste anul viitor 

Anul 2020 se anunță a fi unul de poveste pentru unii nativi din horoscop, întrucât fie vor găsi noroc în plan financiar, fie în dragoste. 

Horoscop 2020

Care sunt zodiile care vor avea noroc în 2020, află mai jos:

Berbec

Nativii din Berbec trebuie să se pregătească de schimbări. În special în viața personală. Astrele promit celor născut sub acest semn noi întâlniri romantice care, ulterior, s-ar putea transformă în frumoase povești de iubire cu final fericit. În fiecare zi, în fiecare lună, Berbecii vor simți un aflux de energie, iar inimile multor reprezentanți ai acestei zodii vor bate fericite.

Anul 2020 schimbă totul pentru zodii! Ce nativ trebuie să joace la loto ca să câștige bani mulți

Gemeni

Vești bune și pentru nativii din Gemeni. Cei care nu și-au întemeiat încă o familie, vor avea șansa să întâlnească, în 2020, adevărata dragoste. Cum vor evolua relațiile depinde, în mare măsură, chiar de Gemeni, mai precis de dorința lor de a face pasul decisiv. Oricum, fericirea și euforia îi vor însoți permanent anul viitor pe reprezentanții acestei zodii.

Horoscop 2020: Cea mai norocoasă zodie de anul viitor

Leu

Deși nu fac parte din categoria celor care-și manifestă sentimentele, dar chiar și ei, nativii din Leu, vor dori, în 2019, să-și exprime dragostea, să transmită emoții. Cei căsătoriți se vor convinge, dacă mai era nevoie, că, la momentul potrivit, au făcut o alegere bună. Cei care nu și-au găsit încă jumătatea, ar putea întâlni persoana capabilă să le transforme viața într-un vis frumos. Ceea ce nu înseamnă neapărat că va urma și o căsătorie.

Recomandari