Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

ZODIAC CHINEZESC pentru săptămâna 28 mai-3 iunie! Zodia care îşi găseşte MAREA IUBIRE

Iată care este cel mai important mesaj pentru zodia ta pentru săptămâna 28 mai – 3 iunie 2018, conform înţelepciunii chinezeşti.  

Iată care este cel mai important mesaj pentru zodia ta pentru săptămâna 28 mai – 3 iunie 2018, conform înţelepciunii chinezeşti.

Şobolan

Fii atent la detalii săptămâna aceasta şi în loc să te grăbeşti, încearcă să daci lucrurile mai lent şi mai temeinic. Toată săptămâna vor fi frecuşuri de familie care te implică şi este înţelept să le rezolvi repede decât să le laşi să se tărăgăneze. Până spre weekend te vei simţi energizat şi capabil să te implici cu bucurie în orice apare.

Bivol

Sărbătoreşte victoriile mici ale săptămânii în loc să te îngrijorezi de ritmul în care se împlinesc obiectivele tale recente. Concentrează-te pe micile plăceri. De ce să nu planifici o vacanţă sau să petreci timp cu oamenii speciali ? După mijlocul săptămânii, munca şi familia vor fi agitate dar e indicat să te ocupi şi de propriile tale nevoi. Va fi ceva special pentru tine în weekend, mai ales dacă eşti singur.

Tigru

Nu îţi va ieşi chiar totul aşa cum vrei tu săptămâna aceasta, dar în loc să bodogăni şi să te cerţi, totul va fi mai liniştit dacă accepţi cu graţie ceea ce este. Cu toate acestea, în a doua parte a săptămânii te aşteaptă invitaţii sociale şi semne de speranţă în sfera muncii sau afacerii. Permite weekendului să te preia sub aripa să odihnitoare.

Iepure

Te vei zbate să răzbeşti prin tot felul de împotmoliri sau întârzieri care tot apar de-a lungul săptămânii. Dacă eşti un suflet creativ, vei face progrese solide într-un proiect important. Spre mijlocul săptămânii, actualizează-ţi hârţogăraia şi asigură-te că răspunzi la apeluri şi citeşti mesajele. Dacă nu o faci, poţi rata ceva important. Relaxează oricând poţi în weekend.

Dragon
Luminează-te ! Viaţa nu este numai despre muncă, responsabilitate şi alte nevoi ale oamenilor. Este important să te relaxezi când poţi şi să faci unele lucruri care te bucura să le faci. După mijlocul săptămânii, vor fi întâlniri prieteneşti şi subiecte personale de sortat, dar nu este nimic să îţi deterioreze o stare bună. Da timp familiei sau prietenilor în weekend.

Şarpe
Menţine-ţi opţiunile deschise în această săptămână. O invitaţie pe nepregătite sau o întâlnire romantică se pot dovedi de mare valoare. Altfel, este posibil să îţi reorganizezi dietă şi regimul de mişcare fizică sau să faci ceea ce vrei să faci ca să îţi pui la punct sănătatea. După mijlocul săptămânii şi weekend, vor fi nişte responsabilităţi de care să te ocupi dar va fi şi timp de distracţie sau relaxare.

CONTINUAREA ARTICOLULUI, AICI!

Recomandari