Căutare Live

Ele sunt cele DOUĂ zodii care au făcut pact cu Diavolul! Păcatul e la ordinea zilei pentru aceşti nativi

Ispita, păcatul şi chiar faptele rele sunt la tot pasul în viaţa lor. Vorbim despre zodiile care par să fi încheiat un pact cu Necuratul. Iată despre cine este vorba: 

Ispita, păcatul şi chiar faptele rele sunt la tot pasul în viaţa lor. Vorbim despre zodiile care par să fi încheiat un pact cu Necuratul. Iată despre cine este vorba:

Gemeni: Cei născuţi în zodia Gemeni sunt precum o albină, adică zboară din floare în floare. Se îndrăgostesc rapid, însă iubirea lor dispare la fel de repede şi nu au niciun regret asupra faptului că au frânt inimi şi au lăsat dezastru în vieţile unor persoane. Interesul lor este să se simtă bine şi să trăiască clipă. Pentru asta ar face alianţa cu oricine, inclusiv cu Diavolul. Cad adesea în capcana invidiei şi a geloziei.

Leu: Cei născuţi în Leu sunt foarte pasionali şi cad adesea în pierzanie. Dorinţa lor supremă este să fie admiraţi, adulaţi, astfel că se vor înconjura doar de cei care îi ridică în slăvi. Mai mult, nativii Leu nu suporta concurenţă şi anihilează pe oricine atentează la poziţia lor. Sunt şi periculoşi pentru că vor călca tocmai pe inima celor care îi iubesc. Pactul lor cu diavolul vizează tocmai atingerea propriilor scopuri.

Săgetător: Cei născuţi în zodia Săgetător au acel dram de nebunie care atrage. Sunt aventurieri, poate uneori chiar prea dezinhibaţi. Însă şi ei odată ce au obţinut ceea ce îşi doresc pleacă mai departe fără să se uite în urmă. Pentru că se plictisesc foarte repede şi nici nu le pasă de ravagiile pe care le provoacă. Sunt şi agresivi, se înfurie în mod nejustificat şi rănesc adesea persoanele din jur, dar şi persoanele la care ţin.

Horoscopul ZILEI de 24 mai cu astrologul Camelia Pătrășcanu: "Sunt tensiuni în familie pentru Raci"... 20 cele mai puternice adevăruri despre ZODIA PEȘTI. Pe ea n-ai cum s-o uiți vreodată. Corect?...
Parteneri
Zodii norocoase în dragoste pe data de 14 august 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Catine.ro
Ultimele știri
x