Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Zodii care se potrivesc perfect în 2019. Ele sunt cuplurile anului

Zodii care se potrivesc perfect in 2019. Aceste zodii se potrivesc perfect si vor fi vedetele acestui an. Relatiile lor vor fi de lunga durata si se pot concretiza prin casatorie.

Zodii care se potrivesc perfect în 2019. Aceste zodii se potrivesc perfect și vor fi vedetele acestui an. Relațiile lor vor fi de lungă durată și se pot concretiza prin căsătorie.

Zodii care se potrivesc. Zodia Taur și Zodia Fecioară

Amândoi sunt preocupați de familie, de bunăstarea materială, organizați și corecți, muncitori. Nu le lipsește nici romantismul, nici dedicarea. Se vor simți amândoi „acasă“ în acest cuplu, sentimentul de siguranță nu-i va părăși si vor formă familii de pus în ramă, pe care le vor prețui mai presus de orice. Un cuplu solid, care nu se clatină nici în timpul celor mai crunte furtuni.

Zodii care se potrivesc. Zodia Gemeni și Zodia Vărsător

Sunt acele cupluri care se înțeleg din priviri și știu dorințele celuilalt înainte să le rostească. Foarte importante și pentru unul, și pentru altul sunt independența și libertatea de acțiune. În dormitor le place să experimenteze și vor avea o viață intimă intensă, așa cum și-o doresc amândoi. Vărsătorul va oferi Geamănului doză de adrenalină de care are nevoie că să-și păstreze interesul viu.

Recomandari