Zodii compatibile în 2019. Trei perechi de zodii opuse care se îndrăgostesc pe loc

 

Zodii compatibile în 2019. Trei perechi de zodii opuse care se îndrăgostesc pe loc. 

Zodii compatibile în 2019. În astrologie, ca și în viața reală, există semne care opuse care se atrag. Fac casă bună împreună, pot face afaceri împreună, pentru că, pur și simplu sunt pe aceeași lungime de undă. Se înțeleg din priviri și chiar există șanse să îndrăgostească la prima vedere. Care sunt perechile de zodii compatibile în 2019.

Citește și horoscopul zilei de sâmbătă

Horoscop Berbec 2019! Lacrimi amare și o pierdere uriașă pentru acești nativi​

Horoscop Zodia Rac pentru anul 2019. Zodia provocată de destin! Prin ce greutăți va trece​

Horoscop dragoste. 2019, anul marilor despărțiri: 5 cupluri de zodii își spun adio​

Zodii compatibile în 2019 Opoziția Leu – Vărsător

Leul și Vărsătorul sunt semne opuse. Leul este maestru în arta convserației, strălucește în orice mediu și se descurcă în orice situație. Este vanituos și rebel, dar există un semn zodiacal capabil să îl îmblânzească într-o secundă, iar acesta este Vărstorul.

Nativul din zodia Vărsător este rece și îl răcorește imediat pe Leu. Îl aduce cu picioarele pe pământ, îl temperează și îl completează perfect. Leul este semnul soarelui, identitatea sinelui și are înclinații spre artă, muzică, filme creație.

Vărsătorul este semnul lui Uranus, un semn care este de asemenea încântat de artă, însă vede aceste elemente sub o altă formă, decât o face leul. Ambele semne sunt capabile să se iubească la nesfârșit. 

Zodii compatibile în 2019 Opoziția Fecioară – Pești

Fecioara este semnul lui Mercur: o fire analitică, energică, logică și precisă. Fecioara vede lumea cu precizie și găsește o explicație pentru orice.

Peștii se află în semnul lui Neptun și se caracterizează prin inutiție, imaginație și sentimente profunde. Cele două semne se completează, se ajută reciproc pentru a se dezvolta pe toate palierele vieții. Chiar dacă pot apărea certuri între cei doi nativi, ele se vor stinge de la sine, deoarece flacăra iubirii arde mai tare. Fecioarele sunt cele care îi ajută pe pești să renunțe la obiceiurile nesănătoase.

Zodii compatibile în 2019 Opoziția Capricorn – Rac

Ambițiosul și muncitorul Capricorn este ajutat de Rac să viseze, să se lase purtat de fercirea vieții, să echilibreze balanța muncă- plăcere. Aceste două zodii fac casă bună în 2019, iar relația lor este una fructuoasă și durabilă. Oricine îi vede împreună poate afirma cu sinceritate că sunt cuplul ideal. Racul și Capricornul vor găsi întotdeauna, împreună, soluții pentru rezolvarea problemelor și se vor susține unul pe celălalt..

Zodii compatibile în 2019. Alte zodii opuse care se atrag

În afară de cele expuse mai sus, alte semne compatibile sunt: Taur și Scorpion, Gemeni și Săgetător, Berbec și Balanță. 

sursa: secretele.com

sursa foto: dreamgeek.ro/ zodiac-clock-3d-screensaver.soft32.comfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI