Antena Căutare

Zodii cu noroc la bani în 2019. Zodia Taur, singura zodie din horoscop care va avea tot ce-și dorește

Horoscopul anului 2019 are o zodie favorită, cea care va avea noroc pe toate planurile, mai ales la bani. Ce zodii vor avea noroc pe plan financiar în 2019? 

Horoscopul anului 2019 are o zodie favorită, cea care va avea noroc pe toate planurile, mai ales la bani. Ce zodii vor avea noroc pe plan financiar în 2019?

Berbec

Anul 2019 aduce schimbări importante pe plan profesional. Odată cu acestea pot apărea şi importante câştiguri financiare. Uranus vă împinge să redefiniţi ceea ce preţuiţi din punct de vedere al resurselor, al valorilor proprii şi al obţinerii a ceea ce doriţi, scrie msn.com.

Taur

Articolul continuă după reclamă

Taurul va cunoaşte creşteri financiare prin contribuţia partenerului. Fie că vă ajută cu un sfat, o recomandare sau chiar o moştenire, situaţia financiară vi se va îmbunătăţi considerabil în 2019.

Gemeni

Dacă datoriile acumulate v-au făcut în ultima vreme probleme, în 2019 veţi găsi o modalitate să fiţi pe plus din punct de vedere financiar. A venit timpul să scăpaţi de toate problemele financiare.

Rac

Lucrurile ar părea puţin neclare pentru că aţi avut o instabilitate anul trecut. Cu toate acestea, vă puteţi aştepta ca previziunile dvs. financiare să se îmbunătăţească. Uitaţi de frici şi acţionaţi conform propriului instinct.

Leu

În timp ce distracţia şi aventura vor ocupa o importantă parte a agendei dvs. pentru anul 2019, nu vă îngrijoraţi prea tare din cauza cheltuielilor. Banii vin fix când aveţi nevoie, fără să depuneţi mari eforturi. Fiţi atenţi totuşi cui împrumutaţi bani.

Fecioară

Planul financiar poate părea un pic şubred în primul trimestru al anului, dar lucrurile ar trebui să se îmbunătăţească până în primăvară. Aţi putea aduce venituri importante prin intermediul unei afaceri la domiciliu sau transformând în business ceva de care sunteţi pasionat.

Balanţă

Este foarte posibil să primiţi bani atunci când vă aşteptaţi cel mai puţin, foarte probabil prin intermediul partenerului de viaţă sau al unuia dintre părinţi. Se creionează o nouă poveste financiară pentru dvs. în 2019.

Scorpion

Voi sunteţi norocoşii anului pe plan financiar. Veţi găsi o mulţime de oportunităţi de business şi veţi cunoaşte importante creşteri financiare. Doar aveţi grijă să nu exageraţi cu cheltuielile.

Săgetător

Există toate şansele să vă depăşiţi obiectivele financiare cu toate oportunităţile profesionale de care vă veţi bucura în acest an. Acum este cel mai bun moment pentru a vă ocupa de finanţele sau obiectivele dvs. printr-o abordare ad-hoc. Ce veţi implementa acum va aduce mari câştiguri şi va dura în timp.

Capricorn

S-ar putea să vă concentraţi mai mult decât de obicei asupra finanţelor şi un motiv pentru acest lucru este eclipsa în Leu, care aterizează în zona de datorii. De asemenea, este posibil să vi se ofere sprijin financiar de la o persoană de care v-aţi îndepărtat. Nu lăsaţi stoicismul să blocheze binecuvântările acestui an.

Vărsător

Dacă aţi fost singurul din familie care aducea bani în casă, a venit timpul ca lucrurile să se schimbe.
În acelaşi timp, finanţele dvs. ar trebui să primească un stimulent binevenit, deoarece 2019 vă aduce în contact cu oameni influenţi care vă pot conecta la oportunităţi importante.

Peşti

Speranţele şi dorinţele dvs. financiare ar putea deveni realitate în acest an, deşi ar putea necesita o anumită încredere şi asumarea câtorva riscuri. Asiguraţi-vă că investiţi timpul şi energia în lucrurile pe care le doriţi cu adevărat. Învingeţi-vă impulsurile.

Horoscopul zilei 14 ianuarie 2019! O zodie dă lovitura astăzi! Va câștiga o sumă importantă de bani... Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici! Zodia care va avea parte de schimbări drastice în plan personal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x