Zodiile care nu au curaj să spună ce simt. Îşi ascund gândurile, nu comunică și ajung la separare și divorț

 

Unii oameni nu au nicio problemă în a-și exterioriza fiecare sentiment și care preferă săfie direcți cu cei de lângă ei. Totuși, există și zodii care pur și simplu nu pot face asta pentru că nu le stă în fire.

VĂRSĂTOR:

De cele mai multe ori, nativi născuți sub acest semn zodiacal au o mulțime de sentimente contradictorii, de aceea, nu te aștepta să-ți spună exact ce simte. Își ascund mereu sentimentele și gândurile.

Dacă char vrei să afli ce se petrece în mintea unu vărsător, ar trebui să fii atentă la indiciile nonverbale și există o posibilitate de a se deschide în fața ta dacă începi tu să i te destăinui, scrie romaniatv.net.

TAUR:

Taurii se vor deschide doar în fața persoanelor în care au încredere deplină, dar este foarte greu să le câștigi încrederea. Acești nativi se exteriorizează cu greu și încearcă să nu își arate emoțiile pentru a nu fi vulnerabili în fața celorlalți.

Deși nativii născuți în taur sunt persoane de încredere, care vor fi acolo când vei avea nevoie de ei și pe umărul cărora poți plânge, preferă s păstreze o anumită distanță.

FECIOARĂ:

Acești nativi fac și el parte din categoria zodiilor care preferă să-și țină sentimentele pentru ei. Ar face orice altceva, doar să nu-și lase sentimentele și gândurile să iasă la iveală.

Fecioarele preferă să nu le împărtășească celorlalți ce simt din teama de a nu fi înțeleși. Ele vor să fie înțelese și auzite, însă nu se întâmplă mereu cum vor ele, așa că preferă mai mult discreția.

CAPRICORN:

Se știe că acești nativi sunt extrem de muncitori și se axează de cele mai multe ori pe carieră. Tocmai din acest motiv, capricornii nu mai au timp să-și împărtășească sentimentele.

În plus, nativii născuți sub acest semn zodiacal știu exact cum să-și ascundă emoțiile și cum să le dea impresia celor din jur că este exact invers.

BALANȚĂ:

Multă lume crede că balanțele sunt persoane fără scrupule, însă sunt persoane extrem de emotive, doar că știu cum să ascundă acest lucru extrem de bine.

Acești nativi pot să-și controleze sentimentele și să le ascundă de cele mai multe ori, însă, spre deosebire de alte semne zodiacale, la un moment dat vor izbucni și le vor arăta.

SCORPION:

Pentru că acești nativi sunt persoane pasionale, au o mulțime de sentimente, însă și le exprimă doar în momentul în care se simt în siguranță.

În public, acești nativi sunt de cele mai multe ori reci și indiferențo, iar sentimentele și le extremă mai mult în momentul în care sunt acasă. Fac acest lucru pentru că le este teamă ce reacția celor din jur.

  facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe