Căutare Live

Zodiile care nu se vor înțelege niciodată. Top 3 cupluri care nu se potrivesc

Exista zodii care oricat ar incerca sa se inteleaga nu vor putea sa o faca niciodata. Chiar daca incearca sa treaca peste divergentele care apar in cuplu, aceste 6 zodii, vor reprezenta mereu reteta unui dezatru. Iata cele mai nepotrivite zodii.

Există zodii care oricât ar încerca să se înțeleagă nu vor putea să o facă niciodată. Chiar dacă încearcă să treacă peste divergențele care apar în cuplu, aceste 6 zodii, vor reprezenta mereu rețeta unui dezastru. Iată cele mai nepotrivite zodii.

Gemeni și Capricorn. Geamănul este cunoscut pentru dorința continuă de a se distra și de a lua decizii în ultima clipă. Curios din fire, tinde să se implice mereu în foarte multe activități care îi lasă cu puțin timp pentru relație. Capricornii nu lasă nimic la voia întâmplării, își planifică în detaliu fiecare activitate. Pentru acest nativ statul în locuri liniștite, cu familia este tot ce își doresc, iar Gemenii se vor plictisi și se vor simți ținuți pe loc.

Leu și Rac. Leul este o zodie care se plictisește foarte repede, pentru el relațiile de lungă durată sunt rare și tumultoase. Pe plan financiar, acesta tinde să câștige mulți bani dar în același timp să-i și cheltuie pe lucruri nefolositoare sau distracții, în timp ce Racul își dorește stabilitate și liniște. Cei din zodia Rac preferă locurile în care se simt confortabil și în care au fost de multe ori, nu le place să experimenteze, ceea ce Leilor li se pare cel mai interesant.

Balanță și Pești. Astrologii sunt de părere că prea multă asemănare între zodii strică. Un cuplu cu o Balanță și un Pește este unul monoton, lipsit distracție, amândoi preferând echilibrul. Nehotărârea ambilor parteneri creează conflicte, aceștia nu pot forma o pereche care să reziste, cu toate că este posibil să simtă multă atracție unul pentru celălalt deoarece se văd în oglindă.

Din punctul de vedere al astrologilor, aceste trei cupluri nu dau indicii generale că ar putea forma relații de durată, dar dragostea s-a dovidit uneori că poate învinge aceste nepotriviri.

Horoscop 12-13 mai. Zodia vedetă a weekendului: bani și iubire de la toți... Marian Golea, previziuni astrale pentru următoarea săptămână! Ce nativi ai zodiilor sunt la un pas de o tragedie...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x