Live acumFilm: iua Independentei
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

S-au născut sub semnul ghinionului! Zodiile care sunt condamnate la suferință, din cauza karmei grele

Dacă unele zodii au noroc din plin și totul pare că le merge ca pe roate, altele, în schimb, se confruntă cu probleme peste probleme, totul din cauza karmei. 

Dacă unele zodii au noroc din plin și totul pare că le merge ca pe roate, altele, în schimb, se confruntă cu probleme peste probleme, totul din cauza karmei.

Descoperă care sunt zodiile din horoscop care au o karmă grea, mai jos:

Rac

Persoanele născute în zodia Rac se confruntă cu o karmă grea, pe care o consideră nedreaptă. Acestea au cele mai multe greutăți de înfruntat în viață. Deși își adoră familia, aceștia au numeroase probleme și sunt de multe ori răniți în dragoste. Mai mult, de atât, nici la bani nu prea au „lipici”.

Horoscop de weekend, 22 – 24 februarie. Certuri aprinse și mari supărări pentru câteva zodii

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară sunt născuți sub semnul ghinionului, întrucât mereu vor avea obstacole de înfruntat. De cele mai multe ori, aceștia nu reușesc să fie optimiste, iar destinul va ține mereu să le aducă probleme pe care sunt nevoiți să le depășească. Nici în plan financiar nu au noroc, lucru ce-i deprimă teribil.

Horoscop 21 februarie 2019. Zodia Fecioară pierde bani! Previziunile zilei de joi

Vărsător

În ciuda faptului că acești nativi sunt îndrăgostiți de neprevăzut, de multe ori viața le rezervă surprize neplăcute. Ba mai mult, uneori, nativii Vărsător își vor pune singuri bețe în roate, astfel că eșuează să bifeze reușitele meritate, în ciuda tuturor calităţilor sale. Ca şi cum ar fi strivit de o karma grea! Povara acesteia se manifestă mai ales în dragoste, întrucât îşi găsesc foarte greu sufletul pereche.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro