Antena Căutare

Care sunt lunile în care oamenii sunt mai tentați să înșele. Lidia Fecioru: „Aveţi grijă în această perioadă”

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt perioadele când oamenii se simt mai tentați să își trădeze partenerul de cuplu. Iată ce a transmis bioenergoterapeutul!

Care sunt lunile în care oamenii sunt mai tentați să înșele. Lidia Fecioru: „Aveţi grijă în această perioadă” Galerie
Care sunt lunile în care oamenii sunt mai tentați să înșele. Lidia Fecioru: „Aveţi grijă în această perioadă” | Captură Antena 3 CNN/Shutterstock

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 CNN, Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt ”lunile infidelității”, adică acele perioade în care oamenii înșală cel mai des, dar și care e motivul pentru care partenerii sunt mai predispuși la trădare în aceste perioade.

Citește și: Ritualul pentru îndeplinirea dorințelor. Ce să faci ca să atragi prosperitatea în viața ta, potrivit Lidiei Fecioru

Care sunt lunile în care oamenii înșală cel mai des, potrivit Lidiei Fecioru

Există mai multe motive pentru care oamenii înșală, însă bioenergoterapeutul Lidia Fecioru este de părere că oamenii sunt tentați să își trădeze partenerul în anumite în special în sezonul cald. Lucrurile sunt valabile atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Lidia Fecioru mai consideră că aceste transformări se produc cel mai des în vacanțe.

„Oamenii sunt tentaţi să înşele atunci când este cald afară. Cumva, spre sfârşitul verii, undeva de prin luna august/septembrie începe această tentaţie. În iunie şi iulie, bărbaţii se cam satură de soţiile lor. Şi cam totul pleacă din concediu. Este valabil şi pentru femei, nu doar pentru bărbaţi.

În concediu, este important ca femeile să nu îşi cicălească bărbaţii, nici acasă şi nici în concediu. Să vină şi să le spună: <<Cară bagajul! Stai cu copiii!>> şi tot aşa. Trebuie să îi înţelegem şi pe bărbaţi. Au şi ei o limită până la urmă. Aşa că, aveţi grijă în această perioadă.!”, a transmis Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 CNN.

Există numeroase motive pentru care oamenii pot alege să își înșele partenerul de cuplu, iar ele pot varia în funcție de nenumărate aspecte. Neînțelegerile, frustrările sau nemulțumirile nerezolvate sunt principalele motive pentru care oamenii pot căuta împlinire emoțională și fizică în afara relației actuale.

Totodată, în cazul în care o persoană se simte rănită sau trădată în relație, poate alege să răspundă printr-un act de infidelitate.

Citește și: Trei ponturi ca să ai noroc la bani. Ce să faci ca să atragi prosperitatea financiară, potrivit Lidiei Fecioru

Ce sfaturi a oferit Lidia Fecioru pentru cuplurile cu copii

Lidia Fecioru a oferit și câteva sfaturi pentru cuplurile care au copii. Bioenergoterapeutul este de părere că partenerii de viață ar trebui să se bucure de o mică vacanță după fiecare sejur petrecut alături de copii.

„Obligatoriu, pentru o relaţie de lungă durată, să existe un concediu cu copiii şi un concediu fără. Imediat după sărbătorile de iarnă este iar o perioadă destul de tentantă atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Este important să ne dăm răgaz. Dacă tu vrei atenţie în relaţie, oferă şi tu asta. Dacă vrei timp, oferă-i şi celuilalt timp.”, a completat Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 CNN.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x