Live acum
Prime Time 20:30Raman cu tine

Greșeala pe care o faci în pat, deși nu ți-a spus partenerul! Ce detestă cel mai mult la tine

sEste cunoscut faptul că bărbații și femeile sunt firi complet diferite și că preferințele lor diferă inclusiv la capitolul dragoste și practici în dormitor! Ce greșeală faci în pat, fără să îți dai seama?

Este cunoscut faptul că bărbații și femeile sunt firi complet diferite și că preferințele lor diferă inclusiv la capitolul dragoste și practici în dormitor! Ce greșeală faci în pat, fără să îți dai seama?

De cele mai multe ori, partenerii nu spun mereu ceea ce au în minte sau își doresc, mai ales la capitolul amor! Un studiu realizat recent a scos la iveală ce dorințe au bărbații și femeile atunci când vine vorba de capitolul dragoste! Dincolo de momentele fierbinți, bărbații nu suportă când femeile vorbesc prea mult în pat, în timp ce femeile detestă stângăcia!

CE VOR BĂRBAȚII ÎN PAT

Astfel, conform studiului realizat de britanici, atunci când fac dragoste, bărbații vor ca și partenerele lor să preia inițiativa și să nu evite să facă amor doar pe întuneric.

În plus, tot la capitolul greșeli în domeniul sexului sunt și lipsa de imaginație, analizatul detaliilor când nu e cazul și grija exagerată pentru modul în care arată.

CE VOR FEMEILE ÎN PAT

În schimb, atunci când fac sex, femeilor nu le place că bărbații trec prea repede la acțiune, neglijând partea de preludiu.

În plus, tot la capitolul greșeli în pat și în dormitor, femeile consideră că bărbații nu ar trebui să vorbească (prea) urât, să adoarmă imediat sau să rezume totul doar la atracție, nu și la sentimente. În plus, femeile sunt de părere că bărbații ar trebui să comunice mai mult în dormitor și să nu comenteze despre formele corpului!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro