Știi să îți satisfaci iubitul? Patru semne că NU ești bună la pat

 

Viața sexuală este un aspect foarte important al vieții de cuplu, iar atunci când nu este satisfăcătoare pentru unul dintre parteneri, poate deveni o adevărată amenințare la adresa relației.

Iată cum îți dai seama că nu ești bună la pat:

Viața sexuală este un aspect foarte important al vieții de cuplu, iar atunci când nu este satisfăcătoare pentru unul dintre parteneri, poate deveni o adevărată amenințare la adresa relației. Iată cum îți dai seama că nu ești bună la pat: \


Se uită ciudat la tine

Exact când faci mișcările pe care le păstrezi de obicei pentru a impresiona, iubitul tău începe să se uite ciudat la tine. În acest caz, ar fi bine să te oprești din ceea ce faci.

Începe să râdă

Râsul este sănătos, însă poate transforma actul sexual din excitant în ridicol. Dacă îl apucă râsul în timp ce tu încerci să îl satisfaci, înseamnă că faci ceva greșit!

Nu îți spune ce își dorește

Feedback-ul este foarte important în pat! Dacă partenerul tău este ermetic și nu îți dă niciun indiciu cu privire la ceea ce îi place, înseamnă că nu se bucură prea tare de acea partidă de sex.
Îți mută mâinile

Îl atingi într-o anumită zonă, iar el îți mută mâinile de fiecare dată. În mod evident, nu prea știi ce să faci cu mâinile tale, iar dacă el trebuie să aibă grijă și de ce faci tu, înseamnă că partida nu este una tocmai reușită.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe