Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Ritual bizar! Un bărbat a trăit șocul vieții atunci când a aflat ce îl așteaptă în noaptea nunții! „M-am speriat”

Un bărbat a reușit să scandalizeze familia proaspetei sale logodnice, după ce a trăit o surpriză uriașă, după ce a aflat ce îl așteaptă în noaptea nunții!

Logodnica și-a anunțat partenerul ce ritual trebuie să îndeplinească în noaptea nunții, iar șocul a fost mare

După ani de relație fericită alături de femeia pe care o consideră jumătatea lui perfectă, un tânăr a decis s-o ceară în căsătorie și astfel cei doi s-au logodit. Problema a apărut atunci când bărbatul a aflat de faptul că în noaptea nunții trebuie să se supună unui ritual bizar, păstrat de familia fetei timp de mutle generații.

NOAPTEA NUNȚII, UN RITUAL BIZAR IMPUS DE UNELE FAMILII

Tânărul de 23 de ani a povestit într-o poastare pe internet faptul că începuse deja să facă planurile de nuntă cu iubita sa, atunci când a remarcat că familia fetei face tot felul de glume referitoare la noaptea nunții.

citește și: Mireasa a trăit un coșmar în ziua nunții! Ce gest cumplit a făcut cumnata

După numeroase întrebări, bărbatul a aflat că familia are un ritual extrem de bizar pentru noaptea nunții. Tinerii însurăței se culcă în dormitorul matrimonial din casa socrilor în noaptea nunții, totul în timp ce restul rudelor, printre care și părinții fetei, așteaptă la ușă.

Bărbatul i-a lăsat mască pe internauți cu dezvăluirile sale

Mirii trebuie să ofere apoi cearșaful cu „dovada” că noaptea nunții a decurs conform planului, urmând ca mama fetei să ia un petec din cearșaf și să-l coasă pe o bucată imensă de material, unde există zeci de astfel de petice.

citește și: Mama soacră i-a făcut-o miresei chiar în ziua nunții! Când a văzut cum s-a îmbrăcat, a suferit un șoc! „I se vede și…” - Foto

„M-am speriat și am realizat că nu pot face asta în fața familiei sale, care așteaptă să ieșim din cameră și să ne aplaude”, a dezvăluit iubitul fetei.

Tânărul a povestit pe internet că nu dorește să ia deloc parte la un asemenea ritual ciudat, motiv pentru care a cerut ajutorul internauților, pentru a lua cea mai bună decizie. Așa cum era de așteptat, povestea a ajuns pe internet și a stârnit un val puternic de reacții!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro