Antena Căutare

10.000 de bilete la 1 euro pentru vacanța ta!

Târgul de Turism al României vine și de această dată cu cele mai mari reduceri pentru vacanțele sezonului estival. Printre ofertele surpriză pregătite de turoperatorii români, se afla discounturile de 50%, vacanțele la 1 euro sau transportul gratuit cu avionul pe cursele charter. Toate acestea și multe alte oferte speciale sunt disponibile începând de joi 25 februarie, până duminică 28 februarie, la standul Christian Tour de la Romexpo sau pe site-ul christiantour.ro.

Transport gratuit cu autocarul

În perioada 01.05-15.06, românii pot călători către destinații îndrăgite din Grecia sau Bulgaria, iar transportul cu autocarul este gratuit. De asemenea, pentru sejururile în Lefkada, Skiathos sau Zakynthos se aplică reduceri de 50% la transportul cu autocarul, pentru orice pachet achiziționat, iar copiii între 2-14.99 ani plătesc doar 1 EURO transportul.

Memento Bus, bilete la 1 euro

Lansarea oficială a primului smart cost bus din România vine cu 10.000 de bilete la un euro. Cursele de transport turistic operate de către Memento Bus leagă diverse orașe din România de destinații turistice precum: Corfu, Halkidiki, Lefkada, Thassos, Skiathos, Zakynthos, Kusadasi, Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Bansko, Kaprun, Zell Am See sau Budapesta.

Copiii călătoresc cu 1 euro

Pentru sejururile charter cu avion către destinații precum Grecia (Corfu, Creta, Santorini, Kos), Turcia (Bodrum, Marmaris, Kusadasi) sau Spania (Tenerife, Mallorca), copiii călătoresc cu numai 1 euro/sejur, la care se adaugă doar taxele de aeroport (95 euro/125 euro).

Carduri de pelerin gratuit

O altă surpriză pregătită de Christian Tour este reprezentată de cardurile de pelerin gratuit- Card Pellerinn + Card Senior Voyage, pentru orice rezervare realizată pe un produs de tip Circuite, Senior Voyage sau Călătorii pentru Suflet.

Sejururi individuale- reduceri suplimentare

Pentru sejururile cu transport individual în Grecia sunt aplicate reduceri suplimentare de 20%. Iar sejururile cu avionul în Corfu, Creta, Antalya, Tenerife sau Mallorca, au discounturi de 50% la taxele de aeroport si 50% reducere pentru transferul de la aeroport la hotel. Toate acestea și multe alte surprize vor fi prezentate pe toată perioada Târgului de Turism de la Romexpo.

Cu o istorie de peste 19 ani pe piața de turism autohtonă, Christian Tour a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri de 60.000.000 euro, cu o creștere semnificativă de 16% față de anul 2014.

de Madalina Isar

Zakynthos, vacanţa ideală pentru micii şi marii exploratori... Incursiune în istoria insulei Corfu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x