5 experiențe unice de vacanță în Delta Dunării

 
+3 click pentru
galerie

Delta Dunării, plaiul de țară unic în lume, aflat pe listele patrimoniului modial UNESCO încă din anul 1991, este o destinație de văzut de către orice pasionat de călătorii. Mii de turiști străini ajung în fiecare an în acest paradis, pentru a se bucura de natura sălbatică, liniște, pescuit și bucatele tradiționale.

Dacă nu ai descoperit încă Delta Dunării, ia în calcul un sejur la Gulliver Delta Resort care își propune să le ofere turiștilor experiențe de vacanță de neuitat. Complexul hotelier se afla la Uzlina, într-una dintre cele mai spectaculoase locații din Delta Dunarii: la confluența dintre brațul Sfantu Gheorghe și canalul Uzlina, la numai 10 minute de mers cu barca de Murighiol.

 Peisajele unice și facilitățile excelente de cazare și petrecere a timpului liber, fac din Gulliver Delta Resort locația excelentă pentru cei care vor să exploreze minunatul tărâm al României, Delta Dunarii.

Fă o plimbare cu barca la apus

Pentru orice turist care ajunge în Delta Dunării, o plimbare cu barca sau lotca pe canale și lacuri, este obligatorie. Surprinde amurgul în imagini de poveste, când apele de smarald ale Dunării prind reflexii liliachii hipnotizante, iar pe fundal se aud cântecele brotăceilor.

Participă la o sesiune de birdwatching

Delta Dunării este casa a peste 300 de specii de păsări care ajung aici din toate colțurile lumii, reprezentând aproximativ 81% din acvifauna României. Aici vei întâlni cea mai mare comunitate de pelicani comuni de pe bătrânul continent și peste peste 60% din populația mondială de cormorani mici. 

Delectează-te cu preparate tradiționale

Delta Dunării este un paradis pentru gurmanzii care pot încerca aici delicii în stil lipovenesc de te lingi pe degete. La Gulliver Delta Resort se organizează adesea degustări de pește, ciorbă storceag și borș cu mai multe tipuri de pește, alături de vinuri alese și deserturi tradiționale, pe malul Dunării.

Fă un jeep-safari autentic dobrogean la Letea

Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa ascunde 300 de cai sălbatici, liane grecești și viță de vie sălbatică. Pădurea îți oferă peisaje cu iz mediteranean și unduitoare dune de nisip ideale pentru un safari în stil tradițional.

Relaxează-te pe plajele sălbatice

Un sejur în Delta Dunării nu se poate încheia fără o escapadă pe plajele sălbatice. Fie că alegi Sulina, capitala piraților sau că te îndrepți spre Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării te vei putea relaxa pe cele mai frumoase plaje sălbatice din țară

De Mădălina Isar

Vacante in Delta pentru Seniori 4 zile!

*Tarife de la 458 lei/persoana, date de plecare: 25.05; 05.06; 08.06.

*Tarife de la 564 lei/persoana, date de plecare: 15.06; 22.06; 29.06

Servicii incluse: 3 nopti de cazare si masa conform programului ales (demipensiune/ pensiune completa/all inclusive tip bufet), transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, 0784.215.628. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe