Live acumFilm: Insurgent
Prime Time 20:00Film: Maleficent

5 lanterne potrivite pentru diferite momente din viața ta

Dacă ești o persoană activă și îți place aventura în sălbăticie, de la finalul fiecărei săptămâni de lucru, știi foarte bine că o lanternă profesională devine instant aliatul tău, atunci când întunericul se lasă. Află că lanternele, în funcție de activitățile pe care le practici sau de locurile în care te aventurezi, pot oferi ajutorul de preț, în cazul în care alegi produsul potrivit pentru nevoia ta

Dacă ești o persoană activă și îți place aventura în sălbăticie, de la finalul fiecărei săptămâni de lucru, știi foarte bine că o lanternă profesională devine instant aliatul tău, atunci când întunericul se lasă. Află că lanternele, în funcție de activitățile pe care le practici sau de locurile în care te aventurezi, pot oferi ajutorul de preț, în cazul în care alegi produsul potrivit pentru nevoia ta

În rândurile de mai jos, discutăm astăzi despre 5 tipuri de lanterne perfect pentru anumite situații din viața ta, de la călătorii pe munte la activități meticuloase, precum recondiționarea unui ceas sau refacerea unui circuit electric. Să începem:

  • 1. Lanterne pentru activități în aer liber
  • 2. Lanterne pentru activități ce presupun concentrare
  • 3. Lanterne ce se montează pe diferite suporturi
  • 4. Lanterne pentru uz casnic
  • 5. Lanterne frontale

1. Lanterne pentru activități în aer liber

Este vară, iar aventurile pe trasee montane sau în alte zone sălbatice pot ocupa o bună parte din programul tău de vacanță. De aceea, este bine să știi că pentru acest tip de activități în aer liber (vânătoare, pescuit, hiking, scufundări), ai nevoie de lanterne cu o autonomie mare de viață și extrem de rezistente. De asemenea, lanternele pentru activități în aer liber trebuie să ofere o luminozitate excelentă, fiind de asemenea ușor de transportat în rucsac.

2. Lanterne pentru activități ce presupun concentrare

Reprezintă o categorie aparte de lanterne, destinată activităților de tip service, extrem de utile în meserii precum cea de ceasornicar. Aceste lanterne oferă un fascicul puternic de lumină albă rece. Acest tip de lumină scoate în evidență detaliile, fiind deosebit de importantă pentru momentele de concentrare maximă. Aceste lanterne vin de obicei cu un sistem de prindere, pentru a permite o focalizare a luminii într-un punct fix, pentru o perioadă lungă de timp.

3. Lanterne ce se montează pe diferite suporturi

Aceste produse pot intra cu ușurință tot în categoria “Lanterne pentru activități în aer liber”, fiind perfecte pentru sporturi extreme, practicate după lăsarea întunericului. Însă ce le deosebește pe acestea de cele pe care le-am prezentat puțin mai sus este modul de prindere. Dacă cele de la punctul 1 sunt acționate manual, lanterne de față se prind pe suporturi speciale - cadrul bicicletei, casca de snowboard etc. Astfel, practicanții de sporturi extreme se bucură de lumina necesară provenită direct de la aceste lanterne, destinate montării pe anumite corpuri.

4. Lanterne pentru uz casnic

Lanternele pentru uz casnic nu sunt la fel de performante ca celelalte produse despre care am vorbit în randurile de mai sus. În schimb, acestea oferă o cantitate minimă (dar suficientă) de lumină necesară unor activități casnice, atunci când luminozitatea spațiului respectiv este scăzută. Sunt ușor de utilizat, nu dispun de o autonomie foarte mare, iar prețurile de la care încep aceste produse pentru iluminat sunt cât se poate de accesibile.

5. Lanterne frontale

Lanternele frontale reprezintă alegerea inspirată pentru activități în care uzul ambelor brațe este cât se poate de vital. Utile atât pentru drumeții cât și pentru activități casnice, în medii slab luminate, lanternele frontale trebuie să ofere o serie de caracteristici de care trebuie să ții cont, înainte de a cumpăra un astfel de produs:

  • Trebuie să ofere confort;
  • Trebuie să vină cu un ham reglabil;
  • Trebuie să lumineze puternic - lumină albă;
  • Trebuie să aibă o durată de viață lungă.

Indiferent de locul în care te afli sau de lucrurile pe care le faci, vrei să te bucuri de o lanternă ergonomică, rezistentă și care oferă un flux de lumină dedicat nevoilor tale?

Atunci caută produsul potrivit în gama de lanterne Nitecore. Te așteaptă o listă întreagă de produse realizate după cele mai înalte standarde, indiferent de tipul de lanternă pe care ți-l dorești: lanterne pentru activități în aer liber, lanterne frontale, lanterne pentru bicicletă etc

Cu un design modern și fiind pregătite să lumineze până și cele mai întunecate spații, lanternele Nitecore sunt alături de tine atunci când lumina este de negăsit, pentru ca tu să îți duci treaba la bun sfârșit, indiferent de activitate.

Recomandari