Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

5 perechi de încălțăminte care nu trebuie să-ți lipsească din bagajul pentru vacanță

De fiecare dată când plecăm în vacanță ne gândim ce perechi de încălțăminte să luăm cu noi și ce perechi să lăsăm acasă. Trebuie să te gândești înainte de a pleca în călătorie unde vei merge exact și ce încălțări vor fi necesare pentru acele locuri.

De fiecare dată când plecăm în vacanță ne gândim ce perechi de încălțăminte să luăm cu noi și ce perechi să lăsăm acasă. Trebuie să te gândești înainte de a pleca în călătorie unde vei merge exact și ce încălțări vor fi necesare pentru acele locuri.

Iată aici 5 perechi de încălțăminte de care cu siguranță vei avea nevoie în vacanță:

1. Espadrile

Espadrilele vor fi perechea comodă de încălțăminte pe care o vei lua cu tine, mai ales dacă atunci când mergi în vacanță îți place să vizitezi cât mai multe obiective turistice și plănuiești să mergi mult pe jos. Espadrilele sunt foarte ușor de încălțat, foarte comode și drăguțe. Nu vei vrea să îți strici vacanța din cauză că ai ales o pereche de încălțăminte inconfortabilă, cum ar fi pantofii cu toc. Chiar dacă îți plac foarte mult tocurile și crezi că poți rezista să stai încălțată cu ele zile în șir, atunci când mergi în concediu și petreci mult timp plimbându-te, ai nevoie de ceva cu talpă joasă. Poți găsi numeroase modele de espadrile pe https://www.epantofi.ro/dama/pantofi/espadrile.html.

2. Teniși

Tenișii sunt varianta de încălțăminte potrivită pentru o ținută ceva mai sport în comparație cu espadrilele. Aceștia se pot asorta cu un trening și pot fi purtați atunci când te plimbi prin diverse locuri. De asemenea, la fel ca espadrilele, tenișii sunt deosebit de comozi.

3. Sneakerși

Sneakerșii (sau pantofii sport) sunt o altă pereche de încălțăminte pe care ar trebui să o adaugi în bagajul tău de vacanță. Pot fi o pereche de adidași clasici sau unii cu o talpă ceva mai înaltă, supradimensionată. Sunt alegerea perfectă pentru o plimbare într-o zi răcoroasă și, în funcție de culoarea și modelul pe care îl au, pot fi combinați cu un trening, pantaloni sau blugi.

4. Sandale

Dacă vacanța ta va include și o seară romantică, o ieșire în club ori un spectacol sau un concert, atunci trebuie să pui în bagaj și o pereche de sandale ceva mai elegante, poate chiar niște sandale cu toc. Acestea vor fi utile doar în circumstanțele menționate mai sus, deoarece nu te vei putea încălța cu ceva așa de elegant dacă mergi doar să te plimbi și să vizitezi anumite locuri, pentru că te vor incomoda și vei avea dureri de picioare.

5. Flip-flops

Flip-flops, sau pe numele lor clasic, șlapii, sunt perechea de încălțăminte de care ai nevoie atunci când mergi la plajă și nu numai. Majoritatea persoanelor consideră că încălțările de acest fel sunt potrivite doar pentru plajă. Totuși, șlapii pot fi folosiți și în alte circumstanțe, ba chiar pot fi încălțați și într-o seară de vacanță în care mergi la un eveniment. Desigur, nu orice tip de șlapi este potrivit pentru un eveniment, așa că alege niște șlapi din piele, pe care îi poți accesoriza cu câteva elemente extravagante pentru a arăta aproape la fel ca niște sandale elegante. Poate că încălțările de tip flip-flop nu sunt o alegere bună pentru toată lumea, aceștia având o baretă între două degete de la picior, iar unii oameni nu se simt confortabili în ei. Dacă totuși te simți comod în ei, aceștia sunt o alegere foarte bună și practică.

Nu uita să iei în considerare toate locurile pe care le vei vizita în vacanță pentru a ști ce tip de încălțăminte să pui în bagaj.

Sursa foto: https://pixabay.com/ro/photos/picioare-fereastra-masina-dirt-road-434918/

Recomandari