Căutare Live

Afla aici tot ce trebuie sa stii despre asigurarea medicala pentru vacanta!

Cand plecati in vacanta trebuie sa fiti foarte atenti la ce servicii acopera asigurarea de sanatate, fie ca apelati la cardul european, fie la o polita de asigurare. Altfel, in cazul in care aveti nevoie de ingrijiri medicale, s-ar putea sa platiti costul acestora.

Cardul european de asigurari de sanatate confera detinatorului aceleasi drepturi in privinta sanatatii ca si cetatenilor tarii in care o persoana are nevoie de ingrijiri medicale.

Cei care detin acest card nu trebuie sa plateasca daca au nevoie de interventia medicilor in caz de insolatie, intepaturi de insecte, fracturi sau accidente auto. Cardul este valabil pe o perioada de sase luni, numai in spitalele de stat din Uniunea Europeana.

O alta metoda de a avea grija de sanatate este o asigurare privata de vacanta. Primele de asigurari care au acoperire pentru accidente, imbolnaviri, repatriere sanitara sau deces au un pret care incepe de la 17 lei. Pentru acesti bani primesti asistenta medicala la orice spital din lume. Nu trebuie decat sa anunti asiguratorul printr-un apel la un numar pe care il gasesti pe polita, iar apoi el te va dirija pas cu pas.

Valoarea serviciilor medicale acoperite se ridica pana la 50.000 de euro in Europa si 30.000 de euro pe alte continente.

Foto:

Festivalul barcilor-dragon, una dintre cele mai importante sarbatori din China... VIDEO! Luna de miere de vis: Au calatorit in jurul lumii...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri