Ammoudia, stațiunea legendară a Greciei

 

În nord-vestul Greciei și pe coasta Mării Ionice, te așteaptă una dintre cele mai pitorești stațiuni de vacanță, Ammoudia din estuarul râului Acheron. Despre micuțul sat de coastă se leagă multe legende, astfel că importanța mitologică pe care i-o acordă grecii se îmbină de minune cu frumusețile naturale pe care le are de oferit.

Europa Travel te invită să petreci o vacanță memorabilă în Ammoudia prin cele mai noi programe care îți oferă prețuri excelente și servicii de calitate pentru întreaga familie, plus o experiență de neuitat într-un cadru natural spectaculos.

Paradis al stațiunilor grecești

Într-o atmosferă grecească clasică, stațiunea Ammoudia te îmbie să te relaxezi în voie și să te bucuri de tot ce are mai bun de oferit. Plaja lungă cu nisip este scăldată de ape cristaline, de mici adâncimi, ideale atât pentru copii, cât și pentru înotătorii începători. Vei găsi aici suficiente taverne și baruri așa încât să diversifici meniurile și experiențele, unde ospitalitatea grecilor este nelipsită, făcându-te să te simți ca un oaspete de onoare.

Ammoudia este destinația ideală de vacanță pentru cei care își doresc să petreacă momente de liniște în mijlocul naturii, cu atât mai mult cu cât zona marginilor râului Acheron este protejateă de lege datorită mediului rar care se găsește aici. Turiștii pasionați de mitologie și legende vor fi încântați să găsească în aceste locuri faimosul Râu Styx, despre care se spune că îl traversau sufletele ca să ajungă la Împărăția lui Hades. Grecii, cunoscuți pentru valoarea pe care o dau tuturor acestor legende, nu au ezitat să profite de interesul acordat acestora, astfel că vei avea ocazia chiar să pornești într-o excursie opțională de la Europa Travel, pe Râul Acheron, pentru a te bucura de frumusețea ce îl înconjoară.

Varietate de activități și explorare a împrejurimilor

Liniștea stațiunii Ammoudia se îmbină de minune cu diversitatea de activități de care te poți bucura în această vacanță. Stațiunea Parga se găsește la doar 15 km de aici, astfel că o vei putea vizita opțional de la Europa Travel, împreună cu atracțiile pe care aceasta le are de oferit. Se remarcă îndeosebi Castelul Parga, precum și alte obiective arheologice la fel de interesante, precum Castelul Ali Pașa, aflat la o distanță de 25 km.

Europa Travel întâmpină nevoia turiștilor de a explora cât mai mult din frumusețile uluitoare ale Greciei, astfel că oferta de excursii opționale este una bogată, pentru toate gusturile. Vei avea ocazia să petreci câte o zi întreagă în locuri fascinante precum Meteora – al doilea cel mai important loc de pelerinaj din Grecia, Corfu – insula unde istoria se îmbină de minune cu natura sau Albania. La fel de interesantă poate fi o drumeție spre Canion Vikos din Zagora, ce îți înfățișează frumusețile ireale ale Munților Pindului.

 

De Geanina Ichim

Oferte Speciale Sejur Ammoudia

Hotel Pappas 2* - Ammoudia – tarife de la 152 Euro + 339 Lei/persoana, 6 nopti de cazare cu mic dejun, transport autocar, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI