Căutare Live

Beach cluburi in Mykonos

De-a lungul timpului grecii au stiut cum sa-si arate maiestria in organizarea petrecerilor, condimentul principal fiind dezinvoltura. Adepti ai motto-ului “Traieste clipa”, elenii au devenit experti in “arta” distractiei.

Asadar, Grecia a fost impanzita de locuri unde turistii de pe toate continentele sa fie uniti prin petreceri. Mykonos este un nume a carui faima a prins si prinde contur cu fiecare vara. Aici, zecile de beach club-uri de pe plajele scaldate de Marea Mediterana isi deschid portile in fiecare an pentru cei insetati de distractie pana in zorii zilei.

Atmosfera de pe plaja Paradise este mentinuta de Tropicana Beach Bar & Restaurant, unde turistii dornici de distractie si fara pretentii se pot simti in largul lor si isi consuma energia pana dimineata pe hiturile atent selectate de DJ-ii rezidenti.

Unul dintre cele mai populare beach cluburi este Paradise, o locatie fascinanta care ofera privitorului un spectacol de lumini si o muzica menita sa-ti accelereze pulsul. Nu degeaba este clubul de vara ales oficial de mult mai celebrul brand Ministry of Sound. Miile de nopti incendiare au facut in 2007, din clubul Paradise, cel mai bun club din Grecia.

Situat pe plaja Kalo Livadi, summer club-ul Bahia Blanca stie cum sa capteze atentia prin meniul variat pe care il ofera si muzica de la asfintit, pe placul celor pusi pe distractie.

Un beach club foarte popular in Mikonos este Kalua unde guverneaza petrecerile non stop. Este un club unde ti se ofera un spaţiu generos de dans, dar si o zona special amenajata de lounge.

Lista cluburilor pe plaja care au devenit un “must see” este completata de Sunrise Paradise, Ammos Beach Bar, Super Paradise sau Salty, locuri menite sa te faca sa pui statiunea Mikonos pe lista destinaţiilor preferate in materie de distractie.

Oferta sejur Mykonos
Hotel Mykonos Romantic Beach House – de la 299 Euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopti cazare cu self catering, asistenta turistica. Christian Tour, www.christiantour.ro tel. 021.211.11.39

De Valeriu Ibanescu

Descopera Mellieha, statiunea cu tentatii la vedere si un secret bine pastrat!... Record de turisti la Salina Praid...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri