Căutare Live

Cât ne costă o vacanță în iulie? Ofertele din România, mai scumpe decât concediile în Grecia și Bulgaria, la preț întreg

Din 15 iunie, turismul se reia, astfel că românii pot merge atât în zonele turistice de la noi din țară, cât și în țări precum Grecia sau Bulgaria. Pentru o vacanță în luna iulie, hotelierii din România spun că vin cu oferte și păstrează prețurile din extrasezon. Chiar și așa, tarifele sunt mai mari decât cele afișate de operatorii turistici de peste hotare.

Cât ne costă o vacanță în iulie, în România, Grecia sau Bulgaria

Hepta

Hotelierii au promis că până în luna iulie vor menţine preţurile din extrasezon. Oferte tentante vin însa din Bulgaria şi Grecia, destinaţii turistice preferate de români.

Se deschid plajele, dar ai nevoie de rezervare! Ce trebuie să faci ca să mergi la mare! Masca de protecție, obligatorie sau nu?

Antena 3 a strâns laolaltă câteva exemple de prețuri, în luna iunie, atât în țară, cât și în cele mai populare destinații de vară din străinătate, pentru români, Grecia și Bulgaria.

Cât costă o vacanță în iulie în România, Grecia și Bulgaria

Tarife Mamaia iulie (persoană/noapte)
Hotel 3* 30-50 euro
Hotel 4* 100-110 euro
Hotel 5* 105- 110 euro

Tarife Sunny Beach Bulgaria iulie (persoană/noapte)
Hotel 3* 30-40 euro
Hotel 4* 48-55 euro
Hotel 5* 77- 80 euro

Tarife Thassos iulie (persoană/noapte)
Hotel 3* 20-25 euro
Hotel 4* 70-80 euro
Hotel 5* 70- 90 euro

Cazare gratuită pentru turiștii care se infectează cu noul coronavirus. Măsura, confirmată de reprezentanții Guvernului ... Te cazezi la hotel și afli că există un caz depistat de coronavirus. Ce se întâmplă în acest caz? Măsurile au fost "...
Parteneri
Trucuri pentru a consuma mai multe fructe și legume. Cum poți să-ți diversifici dieta
Catine.ro
Ultimele știri
x