Ce tip de bagaj alegi pentru următoarea vacanță?

De când a sosit primăvara, gândul îți stă tot mai mult la plimbări, iar vremea te îndeamnă să explorezi și să cunoști noi locuri. Odată ce ți-ai ales următoarele destinații de vacanță, este momentul să te decizi și cu ce tip de bagaj vei călători: troler mic, mediu sau extra large, rucsac sau geantă de voiaj. Ca să poți lua cea mai bună decizie, ține cont de aspectele de mai jos:

De când a sosit primăvara, gândul îți stă tot mai mult la plimbări, iar vremea te îndeamnă să explorezi și să cunoști noi locuri. Odată ce ți-ai ales următoarele destinații de vacanță, este momentul să te decizi și cu ce tip de bagaj vei călători: troler mic, mediu sau extra large, rucsac sau geantă de voiaj. Ca să poți lua cea mai bună decizie, ține cont de aspectele de mai jos:

1. Mijlocul de transport cu care vei călători

Dacă pleci în vacanță cu avionul, vei avea nevoie de un bagaj cât mai ușor de transportat, încăpător și în același timp compact. Un troler mediu este de obicei cea mai bună variantă, însă nu uita că este esențial să verifici pe site-ul operatorului aerian ce dimensiuni sunt acceptate în avion, astfel încât să nu riști să plătești o taxă suplimentară la aeroport. Dacă nu ai și bagaj de cală, recomandat este să te orientezi către un troler de cabină, pe care să îl cumperi în funcție de lățimea și înălțimea indicate de linia aeriană. Bineînțeles, poți opta și pentru un rucsac, însă trolerele sunt de obicei mai ușor de dus datorită mânerelor și roților, precum și mai practice din punct de vedere al compartimentării și al așezării hainelor într-un mod ordonat.

Dacă vei călători cu mașina, bagajul nu va necesita măsurat sau cântărit și probabil nici nu va fi necesar să îl transporți pe o distanță prea mare – prin urmare în acest caz poți opta fie pentru un troler de dimensiuni mai mari, în funcție de perioada pe care o petreci în vacanță, fie pentru o geantă de voiaj încăpătoare.

2. Perioada vacanței și destinația aleasă

În funcție de durata concediului, bagajul tău trebuie să poată acomoda toate lucrurile care-ți vor fi necesare. Dacă pleci într-un city break, de exemplu, poți cumpăra un rucsac sau poți alege un troler mic, cu care să te plimbi ușor de la aeroport la hotel și înapoi, mai ales dacă în ziua plecării nu ai unde să lași bagajul până la ora la care zbori spre casă. Aruncă o privire pe oferta de trolere și alege-ți un model cu mâner telescopic și cu 2 sau 4 roți – cel cu două roți este mai încăpător, însă cel cu 4 este mai flexibil și, prin urmare, se pretează mai bine plimbărilor prin oraș.

Ce tip de bagaj alegi pentru următoarea vacanță?

Pentru o vacanță mai lungă, cum ar fi un sejur la mare, un troler extra large va fi cel mai potrivit, pentru că vei avea loc pentru haine, cosmetice și alte obiecte pe care vrei să le ai la tine. De asemenea, un troler de mari dimensiuni e cea mai bună soluție dacă împachetezi pentru întreaga familie – în loc să vă luați bagaje separate, puteți împacheta toate lucrurile într-un singur loc. Nu uita că există și trolere pentru copii – dacă micuțul tău își dorește să se simtă ca un adult și să aibă propriul bagaj, îi poți cumpăra un astfel de troler, care este destul de mic și de ușor pentru a putea fi dus de un copil și în același timp are un aspect vesel și colorat.

Tipul de bagaj poate fi cumpărat și în funcție de destinația călătoriei. Astfel, pentru o excursie scurtă la munte cel mai potrivit va fi un ruscac, mai ales dacă ai planificat un traseu pentru care vei avea nevoie de cât mai multă libertate de mișcare. Pentru un city break, trolerul este de obicei cea mai bună alegere, atât din punct de vedere estetic, cât și al mobilității. Călătoriile lungi

3. Stilul care ți se potrivește și calitatea

Având în vedere că oferta de trolere și genți de voiaj este tot mai diversificată, ai în prezent posibilitatea de a face alegerea în funcție de propriul stil, astfel încât bagajul să fie adapatat vestimentației și modului tău de a fi.

Totuși, nu uita că aspectul trebuie să fie dublat și de calitate, ceea ce înseamnă că atunci când faci cumpărăturile trebuie să te asiguri că ai ales cel mai bun troler, nu doar cel mai frumos. Chiar dacă un troler de calitate, de la un brand cunoscut, costă ceva mai mult decât un chilipir cumpărat exclusiv datorită prețului, ia în calcul faptul că de fapt câștigul real stă în cât de mult timp vei putea utiliza bagajul respectiv. Un produs foarte ieftin care ți se strică pe drum sau la destinație va duce la costuri suplimentare și la un stres pe care îl poți evita investind într-un articol de calitate, pe care îl vei putea utiliza în siguranță ani de zile.

Deși poate părea un aspect mărunt, alegerea corectă a trolerului sau a genții de voiaj poate cântări destul de mult în reușita vacanței tale, așa că asigură-te că ai la îndemână bagajul perfect pentru următoarele călătorii.

Ultimele știri