Antena Căutare

Ce trebuie sa stii daca iti intarzie zborul cu Wizz Air

Dacă ești pe fugă, nu neapărat cu muncă cât și cu o anumită vacanță îți vei da seama că este extrem de deranjat atât pentru tine cât și pentru altcineva ce zboară pe aceiași linie aeriană când zborul în fapt este întârziat, amânat sau chiar anulat.

Dacă ești pe fugă, nu neapărat cu muncă cât și cu o anumită vacanță îți vei da seama că este extrem de deranjat atât pentru tine cât și pentru altcineva ce zboară pe aceiași linie aeriană când zborul în fapt este întârziat, amânat sau chiar anulat. Pentru aceste lucruri trebuie luat în considerare faptul următor: Care sunt drepturile tale ca pasager european dacă wizz air ți-a întarziat, amânat sau anulat zborul.

Suntem în aproape 2019, tocmai de accea ne aflăm în epoca vitezei, nefiind nimic inventat deoarece acum ne mișcăm cu aproape 15% mai repede ca acum 100 de ani. Ne mișcăm mereu repede, mereu trebuie să avem grijă să nu întârziem la muncă, să nu ne întârzie copilul la școală, să nu ratăm o ședință foarte importantă sau în cazul de față, ne grăbim să nu ratăm un zbor. Dar toată graba noastră este în zadar dacă acest zbor întârzie sau este anulat. Ce putem face noi în acest caz și ce compensație wizz air pentru acest zbor anulat putem primi?

Să luăm un caz oarecum "fericit" și să spunem că zborul dvs. are o întârziere de trei ore. Ce este de făcut în cazul acesta? Ei bine, dacă zborul are o întârziere de 3 sau peste 3 ore, aveți dreptul despăgubiri financiare, în funcție de distanța ce trebuie parcursă, de la 250 la 600 de euro. Pentru a lua acesti bani puteti depune o cerere de intarziere de zbor pe pagina companii aeriene sau puteti apela la o companie precum airclaim. Aceasta companie se dedica cu cererile pentru despagubire wizz air de zboruri intarziate cat si anulate. Daca ati avut un zbor intarziat sau anulat in ultima perioada puteti vizita pagina web: airclaim.com iar acestia se vor pune in contact cu dumneavaoasta pentru mai multe informatii.

Dacă ne aflăm într-un caz mai urât iar zborul nostru se anulează, avem dreptul la pe lângă despăgubirile amintite mai sus și rambursarea biletului sau redirecționare și revenire la locul de plecare, toate acestea pe lângă asistență.

Articolul continuă după reclamă

Să sperăm că nu veți avea parte de asemenea incidente, dar în cazul nefericit în care aveți mai puțin noroc, trebuie să știți să vă apărați drepturile și să luptați pentru acestea deoarece dacă la o întârziere nu se supără nimeni, poate fi nu la lungă distanță și a doua.

Peștera de Smarald, grota cristalină care a cucerit inimile tuturor vizitatorilor. Mulți români nu știu nimic despre exi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x