Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Cea mai excentrică atracţie turistică din Europa este la noi în ţară! Unde merg turiștii străini!

N-o să ghiciţi niciodată care este cea mai excentrică atracţie turistică din Europa! Răspunsul se află chiar în țara noastră!

N-o să ghiciţi niciodată care este cea mai excentrică atracţie turistică din Europa! Răspunsul se află chiar în țara noastră!

Cititorii publicației The Guardian spun că vizita la Salina Turda este o experienţă ieşită din comun mulţumită parcului tematic din subteran, unde turiştii se pot da în carusel sau pot juca mini golf.

Al doilea obiectiv turistic după Salina Turda care le-a atras atenţia cititorilor The Guardian este Muzeul Porcului din Stuttgart. Găsim acolo peste 50.000 de obiecte, toate în formă de porc. Pe locul trei în top se află fântânile Palatului Hellbrunn din Salzburg, unde punctul de atracţie este o masă cu scaune aflate în curte, de sub care ţâşnesc jeturi de apă.

Următoarele în preferinţele turiştilor sunt grădinile din Palatul Montserrat. Aici regăsim un amestec de stiluri arhitecturale - maur, gotic și indian, iar în curtea palatului se găsesc specii de plante din întreaga lume.

Cititorii The Guardian au fost încântaţi şi de Andorra, mai precis de un obiectiv la fel de excentric. Vorbim despre. toalete care oferă o privelişte impresionantă a pârtiei de schi.

Totuși, important este că pe primul loc se află România, cu Salina Turda!

Recomandari