Cea mai fericită țară din lume! ONU a hotărât că ,,aceste state sunt mai bune când se pune problema de a transfera bunăstarea în prosperitate"

 

Experții Natiunilor Unite au publicat un nou clasament al celor mai fericite state din lume. Prima poziție o ocupă Finlanda, în urma unui raport în care sunt analizați indicatorii ce influențează gradul de confort al vieții în 156 de state. 

Este vorba despre World Happiness Report, iar printre criteriile luate in considerare în elaborarea lucrării se numără durata de viață, asigurarea a tot ceea ce presupune asistența socială și cea medicală și nivelul de corupție din fiecare stat.  

Pe locul al doilea s-a clasat Norvegia, urmată de Danemarca, Islanda, Elveția, Olanda, Canada, Noua Zeelandă, Suedia și Australia.

,,Se pare că țările nordice fac ceva mai corect pentru a crea condiții bune pentru o viață bună", a comentat Mick Wiking, directorul general al Happiness Research Institute. ,,Altfel spus, aceste state sunt mai bune când se pune problema de a transfera bunăstarea în prosperitate", a adăugat el. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE