Căutare Live

Cele mai petrecarete cluburi din Mykonos

Insula cu numeroase casute in forma de cub de zahar si fatade zugravite in alb este departe de a fi conservatoare. I se mai spune si Ibiza Greciei, iar petrecerile pe plaja si noptile sunt de-a dreptul nebune.

Petreceri de dimineata pana noaptea
Petrecerile pe plaja mentin atmosfera in timpul zilei, iar cele mai animate au loc pe Plaja Psarrou unde un bar-club da tonul distractiei inca de dimineata. La Paradise Beach, Barul Tropicana si barul Sunrise strang o multime mixta de petrecareti, iar Super Paradise satisface multimile de gay. Toate cele trei plaje au petreceri la apus care incep la ora 18.00, iar la Paradise Club, vei gasi piscina imensa in mijlocul clubului care ofera spectacol cu focurile de artificii nocturne si o petrecere salbatica, care dureaza pana la miezul noptii.


Cluburi cool in Mykonos
Barul Aroma este unul dintre cele mai populare locuri de distractie din Mykonos, deschis ziua si noaptea, numai bun si pentru o bautura racoritoare dupa cina. In Astra vei gasi un bar legendar si un lounge elegant, cu camere moderniste, scaune in interior si in aer liber, ideale pentru a incepe noaptea. DJ-ii de top din Atena creeaza atmosfera aici. Chiar la intrarea in portul vechi din Mykonos Town se afla El Pecado un bar tapas cu bunatati spaniole cum ar fi sangria si bauturi pe baza de rom, combinate cu ritmuri latine. Doar urmeaza muzica si vei descoperi celebrul Uno, un bar mic cu o multime de nord europene si americance sub 25 de ani care vin sa profite de un Happy Hour generos: de la ora 21 pana la miezul noptii.

Icarus este barul cunoscut pentru terasa sa orientata spre mare si pentru spectacolele incendiare cu dans si muzica. Dar cele mai cool petreceri au loc in Paradise Club, un club mare pe Plaja Paradise cu DJ internationali, seri tematice, piscine uriase si vederi minunate spre mare.
Pentru cei care doresc sa-si continue petrecerile dupa ora 4 dimineata, departe de Plaja Paradise exista Yacht Club, care este, de fapt, o cafenea in portul vechi. Peste noapte devine un club incendiar unde flirtezi, dansezi si te cuplezi.

Sejur Mykonos, Hotel Psarou Beach 3* - de la 374 Euro/pers., transport, transferuri, 7 nopti cazare cu mic dejun, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro tel. 031.226.33.25

Citeste despre bucataria din Mykonos pe TV Travel!

De Steluta Nastase

Sydney, orasul australian al superlativelor ... Duni, statiunea cosmopolita de la Marea Neagra ...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri