Antena Căutare

Cel mai scurt drum spre GRECIA a fost redeschis! Se poate trece din nou prin vama MAKAZA

Cei 375 de kilometri ce leagă România de Grecia (Ruse-Makaza) se pot parcurge în aproximativ cinci ore şi reprezintă cel mai scurt drum spre vacanţă

Bulgarii au anunţat că lucrările de reabilitare a drumului prin Pasul Republika au fost finalizate, iar maşinile pot circula din nou pe această rută, începând de joi după-amiază.

Cei 375 de kilometri ce leagă România de Grecia (Ruse-Makaza) se pot parcurge în aproximativ cinci ore şi reprezintă cel mai scurt drum spre vacanţă.

În urmă cu o lună, o viitură puternică a făcut ca şoseaua să fie închisă, turiştii fiind nevoiţi să folosească diverse rute ocolitoare. Pentru repararea celor 320 de metri de drum spulberaţi de viitură şi pentru consolidarea versanţilor din această zonă, autorităţile bulgare au investit peste un milion de euro, după cum informează cei de la Adevărul.

Odată redat traficului, drumul prin vama Makaza redevine cel mai bun traseu pentru românii care vor să meargă în Grecia. Ruta are avantaje clare în comparaţie cu variantele ocolitoare, indiferent de destinaţia aleasă.

Pe lângă faptul că drumul spre Grecia este mai scurt cu câţiva zeci de kilometri, traseul este mai rapid, datorită reliefului şi a modernizării unor sectoare de drum atât în Bulgaria, cât şi în Grecia.

Topul locurilor mistice malteze... Excursie aventuroasă către Cuevas del Drach...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x