Cele mai azurii peisaje din Grecia

 

Frumusețea incontestabilă a insulei Lefkada i-a inspirat de-a lungul timpului pe numeroși artiști și boemi din toată lumea. Turiștii în căutarea locurilor fantastice întâlnesc aici plaje lungi compuse din prundiș, împrejmuite de stânci argintii. Sate de pescari adormite în timp și stațiuni cosmopolite foarte dezvoltate.

Lefkada, una dintre cele mai iubite destinații grecești poate fi explorată în cadrul unei vacanțe low-cost de la Europa Travel. Turoperatorul low-cost mizează și în acest an pe cele mai mici tarife la toate pachetele de vacanță cu autocarul sau avionul, în destinații consacrate, dar și în locuri mai îndepărtate ale lumii prin cele mai noi programe de tip circuite, pelerinaje sau sejururi exotice.

Bronz ”a la grec” pe cele mai frumoase plaje

Lefkada găzduiește plaje spectaculoase incluse în multe topuri internaționale, premiate pentru calitatea nisipului, peisajele spectaculoase sau apele de un turcoaz neverosimil. Dar vei găsi aici și zone declarate Arie Națională, datorită plantelor sălbatice rare protejate prin lege..   Egremni Beach, Kathisma, Porto Katsiki sau Milos, sunt doar câteva dintre cele mai populare fâșii de nisip.

Pe aceste plaje se strâng cei mai mulți vizitatori, astfel că în sezonul de vârf nu ai loc să arunci un ac. Cu toate astea, diminețile sunt foarte liniștite, plajele devin aproape pustii, dintr-un simplu motiv... Pereții uriași din stâncă asigură umbra pe plajă până la prânz, iar cei în căutare de bronz și soare își îndreaptă atenția spre locuri mai puțin populare, care nu sunt decorate cu roci de calcar.

Kalamitsi – satul unde Marea Ionică are nuanțe precum călimara

Lefkada poate fi și un paradis al gurmanzilor, nu doar al plajelor. Mergi în Kalamitsi pe coasta vestică a insulei, pentru a degusta unele dintre cele mai delicioase preparate locale pe bază de pește și fructe de mare. Satul este unul tipic grecesc, cu mici case albe cocoțate pe dealuri înverzite, împărțit în străzi strâmte, garnisite cu măslini, portocali, lămâi și leandri. Tot aici, se aștern trei plaje mici dar impresionante datorită stâncilor imense care le înconjoară.

 

 

De Mădălina Isar

Grecia Low Cost

Oferte Speciale Sejur Lefkada – tarife de la 59 Euro + 329 Lei/persoana, 6 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 2*, transport autocar, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe