Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

Cluj-Napoca, recomandat de ghidurile australiene de turism

Orasul transilvanean Cluj Napoca a fost inclus intr-un top al oraselor europene pe care turistii australieni trebuie sa le viziteze, chiar daca nu au auzit niciodata de ele."Orasul e un binemeritat punct de plecare pentru a explora zonele rurale ale Transilvaniei. Dar si Clujul in sine are o comunitate importanta de studenti, care se distreaza mereu", se arata in articol.

2010/08/05//90585-cluj2.jpg

Potrivit australienilor, punctele de interes ale orasului sunt: Muzeul Etnografic, Muzeul National de Istorie a Transilvaniei, Muzeul de Farmacie si Institutul de Speologie Emil Racovita. Mai mult, cotidianul recomanda turistilor sa viziteze Cluj Napoca in luna mai, atunci cand are loc Festivalul Vinului.

Prima pozitie in topul realizat de cotidianul australian este ocupat de Ohrid (Macedonia), urmat de Kutna Kora (Cehia) si de Kuressaare (Estonia). Locurile 4-10 au revenit oraselor Cetinje din Macedonia, Keszthely din Ungaria, Torun din Polonia, Compiegne din Franta, Cluj-Napoca, Tampere din Finlanda si Maribor din Slovenia.

foto: wikimedia.com

Recomandari