Cum reuşeşte un fotomodel să plece în vacanţă cu un singur bagaj şi o geantă de mână? Adriana Lima, clip viral pe internet

Adriana Lima este un model celebru şi cel mai longeviv îngeraş Victoria's Secret! Şi, chiar dacă v-aţi aştepta ca atunci când brazilianca pleacă într-o vacanţă să aibă o grămadă de bagaje, lucrurile stau exact pe dos.

Adriana Lima este foarte organizată, ştie precis de ce anume va avea nevoie şi nu îşi ia niciodată cu ea ţinute sau pantofi, pe motiv că "Nu se ştie când o să am nevoie de asta!" Aşa reuşeşte ca, de fiecare dată, să plece la drum doar cu un bagaj şi cu o geantă de mână.

Adriana Lima este pasionată de călătorii. Însă înainte de oricare zbor vedeta are o rutină de la care nu se abate. Primul pas, spune ea, este un mic dejun copios. Oriunde ar fi, Adriana Lima bea întotdeauna suc de portocale. Dar nu ocoleşte nici cafeaua. Din contră, bea între 5 şi 10 căni pe zi. Abia după aceea începe cea mai dificilă sarcină: pregătirea bagajului.

Cum împachetezi bagajul ca să faci economie de spațiu

Acesta este marele secret al Adrianei Lima: plănuirea fiecărei ţinute din timp. În acest fel, supermodelul reuşete să călătorească - de fiecare dată - cu un singur bagaj. Mai mult decât atât, vedeta are chiar un truc prin care previne şifonarea hainelor.

Nu doar hainele sunt sortate atunci când sunt împachetate. Ci şi pantofii. Dacă pe cei eleganţi îi pune într-un sac roşu din catifea, pe cei sport îi pune într-o plasă diferită. Iar în privinţa genţilor, Adriana Lima îşi ia întotdeauna două poşete: una de zi şi una de seară. Când vine vorba de produse de îngrijire, lucrurile stau diferit. Brazilianca îşi ia mereu zeci de creme cu ea, însă doar câteva produse de make-up.

7 lucruri de verificat înainte de a pleca în călătorie

Nu în cele din urmă, înainte de a pleca spre aeroport, modelul verifică dacă are cele 7 lucruri esenţiale în geanta de mână: paşaportul, telefonul, ochelarii de soare, portofelul, Kindle-ul, iPad-ul şi itinerariul vacanţei.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri