Delta Dunării - destinația acestei veri la tarife accesibile!

Oferte Speciale la vacantele cu all inclusive in Delta Dunarii!

Pentru relaxare sau aventuri în natură, Delta Dunării poate fi cea mai inspirată alegere de vacanță, mai ales în sezonul estival. Dacă ești dornic să explorezi pădurile de nisip Letea sau Caraorman, să observi păsările la o plimbare cu barca pe lacuri și canale sau te pasionează pescuitul, iunie este perioada perfectă pentru vacanțe în Delta Dunării.

Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol a pregătit Oferte Speciale la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți, pentru plecările din 20.06; 27.06; 04.07; 11.07. Pachetele turistice includ 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese, transport autocar București-Murighiol-București, la tarife începând de la 849 lei/persoană, conform programului ales.

Peisaje luxuriante și tradiții lipovenești

Gulliver Delta Resort 4✿ este locația preferată a familiilor cu copii și a seniorilor, fiind amplasat ideal pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol. Complexul găzduiește o grădină verde, unde te poți relaxa în voie, dar și o piscină și ponton pentru pescuit unde îți poți petrece timpul în zilele leneșe. Dacă ești dornic de explorări poți alege din excursiile opționale cu barca, pornind în descoperirea monumentelor naturale ale Deltei Dunării.

Ținut magic de explorat cu barca

Delta Dunării, regiune a superlativelor este casa celei mai semnificative colonii de păsări din Europa, fiind totodată, cel mai tanăr pământ al bătranului continent, dar și cea mai mare suprafață de stufăriș de pe glob.

Tot aici se întind cele mai frumoase plaje virgine de la Marea Neagră aflate la Sulina și Sfantu Gheorghe. În fiecare sezon răsar spectaculoase fașii de nisip cum sunt Sacalin și Musura, cele mai noi insulițe din țara noastră ce oferă peisaje rupte din destinațiile exotice. Peisaje spectaculoase vei surprinde și la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa și singurul loc din țară unde cresc liane grecești, iar caii sălbatici zburdă în voie.

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com și gulliverresort.ro

Oferta Speciala Gulliver Delta Resort 4 - Murighiol

*Delta pentru Seniori - 4 zile: tarife de la 849 lei/persoana - plecarile din 20.06; 27.06; 04.07; 11.07.

*Delta pentru Seniori - 5 zile: tarife de la 1196 lei/persoana.

*Delta pentru Toti - 4 zile: tarife de la 899 lei/persoana, plecarile din 20.06; 27.06; 04.07; 11.07.

*Delta pentru Toti - 5 zile: tarife de la 1274 lei/persoana.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, transport autocar București-Murighiol-Bucuresti.*Oferta Speciala este valabila pentru plecarile mentionate, in limita locurilor disponibile. Posibilitatea de a achita cu tichete de vacanta! Detalii pe www.besttourism.ro, cerere oferta [email protected], telefon: 021 794 75 07; 0735.314.742 sau 0784.215.623.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri